Loredana Groza, dur criticată în mediul online. „Photoshopul o cam ia într-o parte”. Cum s-a pozat vedeta

04.02.2022, 16:00

Loredana Groza creează noi controverse pe rețelele de socializare.  Vedeta a fost din nou criticată dur în mediul online, din cauza aparițiilor controversate. Vedeta a publicat o nouă fotografie pe rețelele de socializare și a stârnit revolta internautiilor,  „Photoshopul o cam ia într-o parte”, a scris unul dintre internauți. 

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate apariții din showbiz-ul românesc. Așa cum și-a obișnuit publicul, artista și-a expus chipul, pe rețelele de socializare.

Cântăreața a publicat o noua fotografie pe contul său oficial de instagram, acolo unde a fost extrem de criticată.

Loredana Groza, criticată din nou pe internet

Fanii au început să remarce din nou că Loredana folosește photoshopul pentru a-și edita pozele, ceea ce i-a determinat pe aceștia să reacționeze extrem de dur la una dintre ultimele postări ale vedetei.

Fotografia vedetei a strâns zeci de comentarii și aprecieri. „Photoshopul o cam ia într-o parte”, a scris unul dintre internauți.

Loredana Groza: ”Dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine”

Loredana Groza a vorbit în 2019 despre valul de critici pe care îl stârnesc aparițiile sale.

„Mă aștept la judecată și scrutinizare, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și atunci când ești pe o pagină de social media sau la televizor sau pe stradă tot timpul cineva vă comenta pentru că la asta cu toții ne pricepem. Nu iau asta în mod negativ și uneori îmi dau seama că oamenii nu înțeleg că poate fi o glumă, că poate fi o ironie, că în spatele unei imagini care poate fi provocatoare de fapt e dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine, să iasă din tricourile oversize și să încerce să fie cât mai frumoase, cât mai sexy, pentru că orice femeie are frumusețea ei”, spunea Loredana într-un interviu acordat PROTV.RO.

 

Deși mulți au acuzat-o că ar fi apelat la intervenții chirurgicale, diva neagă și spune că nu este adevărat.

„Nu am nicio operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente şi proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăţi bine…” a declarat Loredana pentru Antena Stars

citește și...