Loredana Groza, despre pierderile din pandemie. ”Asta m-a durut foarte tare”

24.02.2021, 12:53
Loredana Groza, despre pierderile din pandemie. ”Asta m-a durut foarte tare”
Loredana Groza, despre pierderile din pandemie. ”Asta m-a durut foarte tare”

Celebra cântăreață Loredana Groza a explicat cum a fost pentru ea perioada de pandemie de coronavirus.

Loredana Groza a făcut declarații despre ce a pierdut, dar și ce a câștigat în această perioadă de pandemie de coronavirus.

„Am câștigat mai multă profunzime, mai mult curaj. Şi am încercat să mă conving că, până la urmă, orice pierdere materială e un câștig pe altă parte. Și am suferit, și m-am consumat pentru colegii mei, pentru echipa mea cu care lucrez de ani de zile, e vorba de banda mea Agurida, de tehnicieni, ingineri de sunet, manageri, agenți. Faptul că a trebuit să închid temporar atelierul meu de voce și muzică, atelier care îmi poartă numele și care mergea extraordinar de bine, erau sute de copii înscriși, se făcea și teatru, se făcea și muzică, și instrumente, asta m-a durut foarte tare. Că n-am făcut asta pentru câștig neapărat, ci pentru că am simțit nevoia să dau mai departe din tot ce am primit cumva la rândul meu, să dăruiesc mai departe și celor mici”, a mărturisit artista pentru observatornews.ro.

Loredana Groza: ”A fost așa un pic ca pe vremea războiului”

„Am fost și eu la fel de dornică să-mi umplu timpul, să-mi umplu zilele. A fost așa un pic ca pe vremea războiului, dar un război puțin mai pervers și neașteptat. A atacat foarte mult la partea psihică, foarte mulți oameni am văzut că sunt marcați puțin de această distanțare socială. Nu că s-au sălbăticit, dar cred că au dezvoltat niște obiceiuri, unele bune, unele mai puțin bune. Cele bune sunt că am reușit să ne ocupăm ma mult de noi, de familia noastră, de copiii noștri. De spiritul nostru”, a mai spus Loredana Groza despre cum a perceput perioada de pandemie.

Cântăreața a spus și ce își dorește foarte mult în acest an.

„Un 2021 perfect ar fi cu un concert la Sala Palatului, concert pe care trebuia să-l țin în 2020. Două albume-mi doresc, atenție, nu doar unul. Lucrez deja la asta. Călătorii, de ce nu? Să pot să călătoresc din nou fără teama testelor, a carantinei, a blocajelor de genul ăsta. Și pentru fetița mea să-și împlinească și ea visul să se ducă să studieze acolo unde și-a dorit să plece din 2020. Pentru părinții mei să fie sănătoși și să pot să fac oamenii fericiți în continuare. Și să fiu fericită, pentru că dacă nu sunt eu fericită, nu pot să transmit mai departe. Fericirea e contagioasă, e mai contagioasă decât orice virus. Și aș vrea să fiu întotdeauna contaminată de fericire”, a încheiat ea.

 

citește și...