Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale. ”M-a pregătit din timp pentru plecarea ei și mi-am dat seama târziu”

04.02.2021, 16:59
Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale. ”M-a pregătit din timp pentru plecarea ei și mi-am dat seama târziu”
Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale. ”M-a pregătit din timp pentru plecarea ei și mi-am dat seama târziu”

Cântăreața Lora a făcut declarații despre dispariția mamei sale, care a încetat din viață în urmă cu un an.

În urmă cu un an, Lora a trecut printr-o mare suferință, pierderea mamei sale. Mama artistei se lupta de ani de zile cu cancerul. În anul 2013, mama Lorei s-a operat prima dată la Iaşi și a făcut şedinţe de chimioterapie. În 2014, aceasta a suferit o operaţie la nivelul sânilor la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. În data de 26 ianuarie 2020, mama Lorei s-a stins din viaţă. La un an de la dispariția mamei sale, Lora a făcut declarații, într-un interviu pentu revista Viva, despre cea care a adus-o pe lume.

”Îmi lipsesc mesajele ei după fiecare apariție a mea, îmi lipsesc inimioarele pe care mi le trimitea mereu pe Instagram, îmi lipsesc discuțiile cu ea, râsul, sfaturile. Avea un al șaselea simț de speriat, citea omul dintr-o privire, nu s-a înșelat niciodată, dar nu a insistat când a văzut că-mi doresc un lucru, deși știa că nu e om potrivit. M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când ținea prima mea cremă în mână, cremă făcută cu ajutorul ei și inspirată de ea. Am ales nuanța roz, care simbolizează lupta împotriva cancerului la sân, și sfera, pentru a reprezenta sânul, și i-am dedicat-o. Nu am să uit cum plângea de fericire și cât de mândră a fost când a văzut că nu au fost doar vorbe, eu chiar am făcut ceea ce am promis. Cred că a fost momentul când ea a primit confirmarea că eu sunt o femeie puternică și că voi fi bine, indiferent ce se va întâmpla. M-a pregătit din timp pentru plecarea ei și mi-am dat seama târziu. Găsesc prin agende tot felul de mesaje de la ea, scrise de mână, cu sfaturi. Cumva, pentru mine nu a plecat, e tot acolo, încă mă sfătuiesc cu ea, vorbesc cu ea, o simt”, a declarat Lora.

Lora, despre cea mai importantă lecție de viață de la mama ei

Lora a vorbit și despre cea mai importantă lecție de viață pe care a primit-o de la regretata sa mamă.

Artista a mărturisit că mama sa a învățat-o să fie independentă.

”Să fiu independentă. Mama mea a fost o feministă, dar în sensul bun al cuvântului. Ea a vrut ca eu să fiu o femeie independentă care nu depinde de un bărbat, să am banii mei, să am casa mea. Nu știi ce îți rezervă viața, așa că e bine să nu depinzi de nimeni. A construit la mine fără să-mi dau seama. Mama mă iubea când mă vedea feminină, senzuală și cu vorbele la mine”, a mai spus Lora pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...