Lora trece prin momente grele! Mama solistei a decedat după lupta cu o boală cumplită

27.01.2020, 09:20
Lora trece prin momente grele! Mama solistei a decedat după lupta cu o boală cumplită
Lora trece prin momente grele! Mama solistei a decedat după lupta cu o boală cumplită

Clipe grele pentru Lora! Solista este în doliu, după ce mama ei a decedat, duminică, 26 ianuarie. Femeia se lupta cu o boală cumplită. Mama Lorei sufera de cancer la sân, iar în 2014 a suferit o operație la nivelul bustului la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. La vremea respectivă, medicii i-au extirpat sânul stâng.

Lora trece prin momente grele! Mama solistei a decedat după lupta cu o boală cumplită

‘Mamei mele i-a fost tăiat sânul! I s-a făcut o operație de mastectomie totală la sânul stâng. Exista posibilitatea aceasta și era oarecum pregătită pentru ea. Pentru mine a fost cumplit, dar trebuia să mă țin tare în fața ei. Am fost ajutată de un psiholog ca să depășesc momentul și am primit suport moral pe parcursul celor trei ore în care mama s-a aflat în sala de operații.

Cei din spital m-au văzut plângând și au trimis un medic psiholog care să stea de vorba cu mine. Am simțit un val de afecțiune din partea tuturor, a medicilor, a personalului. Oamenilor din țară îmi trimiteau mesaje de încurajare și se rugau pentru noi’, mărturisea cântăreața în trecut.

După decesul mamei sale, Lora a publicat un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

‘Cine are părinţi, pe pământ nu în gând. Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând..” Drum lin mama scumpă..ai plecat cu jumătate din inima mea..?’, a scris artista pe Instagram.

Înainte de operația din Turcia, femeia mai fusese internată la Iași, în 2013, acolo unde a urmat ședințe de chimioterapie. Atunci, solista a fost profund marcată de ce i se întâmplă celei care i-a dat viață. Lora a recunoscut că a apelat la psiholog.

‘Mama Lorei se simte bine acum, a mers la câteva controale, însă refuză orice tratament, mai cu seamă nu să audă de chimiotareapie. Doctorul i-a spus că, după operaţie, să facă nişte şedinţe de chimio şi radioterapie, dar ea s-a încăpăţânat. A zis că nu mai vrea să audă de aşa ceva.

Lora a încercat să o convingă să ţină cont de medic. S-a speriat prima dată, apoi şi-a dat seama că e alegerea ei şi nu o poate îndemnă să facă un lucru atât de dureros. Doamna Petrescu i-a spus: «Corpul meu nu mai rezistă»! Oricum este un om puternic, nu e genul de femeie care să-şi plângă de milă. După ce a venit de la clinica din Turcia, s-a pus pe făcut treabă prin casă’, declarau apropiații mamei Lorei pentru Click!

citește și...