Mesajul dureros al Lorei la un an de la moartea mamei sale. ”A fost cea mai grea zi din viața mea”

26.01.2021, 13:05
Mesajul dureros al Lorei la un an de la moartea mamei sale. ”A fost cea mai grea zi din viața mea”
Mesajul dureros al Lorei la un an de la moartea mamei sale. ”A fost cea mai grea zi din viața mea”

Cântăreața Lora a transmis un mesaj dureros la un an de la moartea mamei sale.

În urmă cu un an, Lora a trecut printr-o mare suferință, pierderea mamei sale. Mama artistei se lupta de ani de zile cu cancerul. În anul 2013, mama Lorei s-a operat prima dată la Iaşi și a făcut şedinţe de chimioterapie, potrivit okmagazine.ro. În 2014, aceasta a suferit o operaţie la nivelul sânilor la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. În data de 26 ianuarie 2020, mama Lorei s-a stins din viaţă.

La un an de la dispariția celei care a adus-o pe lume, Lora a scris un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare. ”26 ianuarie 2020 a fost cea mai grea zi din viața mea, dar astăzi, 26 ianuarie 2021 mă voi lăsa încărcată de energia voastră bună și îmi voi imagina că mama este undeva în rai și se uită la emisiune. Te voi iubi mereu, mama! ?❤#unanfaramama”, a notat Lora în mediul online.

Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 38 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu.

Lora a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de două ori de actualul ei iubit, Ionuț Ghenu.„Am primit de la Ionuț două inele de logodnă și o verighetă. (…) Verigheta este un ineluș, din punctul meu de vedere, cu niște diamante frumoase și îmi place”, a declarat Lora la o emisiune de televiziune.

Lora și Ionuț Ghenu formează o echipă și în plan profesional, el fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.

citește și...