Lidia Buble: ”Toți bărbații care au trecut prin viața mea de asta s-au îndrăgostit”

27.09.2020, 10:25
Lidia Buble: ”Toți bărbații care au trecut prin viața mea de asta s-au îndrăgostit”
Lidia Buble: ”Toți bărbații care au trecut prin viața mea de asta s-au îndrăgostit”

Cântăreața Lidia Buble a transmis un mesaj foarte clar în mediul online. Aceasta a vorbit despre bullying.

Lidia Buble a mărturisit că și ea se confruntă cu bullying-ul online. Artista a primit numeroase mesaje răutăcioase. Despre acest lucru a comentat artista pe contul său de socializare.

”Primesc zilnic astfel de mesaje și sunt convinsă că nu sunt singura, sunt convinsă că sunt foarte multe femei atât la noi în țară cât și în alte țări, care sunt batjocorite pentru felul în care arată”, a spus Lidia Buble, citată de spynews.ro.

Vedeta a afirmat că cele mai multe dinte mesaje le primește de la femei.

„Eu personal niciodată n-o să răspund cu răutate la astfel de mesaje. Îmi este milă de astfel de femei. Pentru că da, din păcate femeile sunt cele care trimit astfel de mesaje. Eu primesc zilnic destul de multe și în proporție de 99,9% sunt femei. Foarte trist. Nu înțeleg de ce suntem atât de rele între noi, nu înțeleg de ce nu ne putem susține.

Nu înțeleg de ce, după părerea voastră, toată lumea ar trebui să arate la fel. De ce toată lumea ar trebui să fie stană de piatră, bibelou, păpușă. Este atât de frumos să fim cu toții diferiți, iar defectele sunt atât de frumoase. Și chiar dacă probabil unii dintre voi nu realizați, de cele mai multe ori defectele ne fac să fim speciali, să avem acel ceva, așa că iubiți-le”, a adăugat cântăreața.

Într-un final, Lidia Buble a transmis și un mesaj în care vorbește despre o persoană care a criticat-o pentru felul în care arată nasul său.

„Pentru tine am și un răspuns: acest nănău așa cum l-ai numit tu, foarte sexy și cu foarte multă personalitate, știi la ce mă ajută? Mă ajută să miros hit-urile astea frumoase care ajung la sufletele a milioane de oameni care mă iubesc, îmi ascultă muzica și îmi trimit mesaje frumoase. Toți bărbații care au trecut prin viața mea de asta s-au îndrăgostit, de faptul că sunt foarte naturală”, a mai spus Lidia Buble, conform sursei mai sus-menționate.

Cum arată bărbatul ideal pentu Lidia Buble

Artista a trăit o poveste de dragoste cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Recent, cântăreața a explicat cum arată bărbatul ideal pentru ea.

„Niciodată n-am stat să mă gândesc sau să zic: ”Vreau să fie așa, așa, așa”.  Trebuie să-mi placă pur și simplu, dar trebuie să recunosc că da, îmi plac bărbații foarte smart, bărbații muncitori și bărbații care știu să respecte o femeie”, a spus Lidia Buble.

 

citește și...