Liviu Vârciu spune tot despre relația cu Anda Călin. ”Eu sunt un om greu de digerat”

13.09.2021, 13:05
Liviu Vârciu spune tot despre relația cu Anda Călin. ”Eu sunt un om greu de digerat”
Liviu Vârciu spune tot despre relația cu Anda Călin. ”Eu sunt un om greu de digerat”

Binecunoscutul artist Liviu Vârciu, în vârstă de 40 de ani, a dat amănunte din relația sa cu Anda Călin, cea care îi este parteneră de viață și împreună cu care are doi copii. Acesta a scos la iveală detalii neștiute din povestea lor de dragoste. ”Eu sunt un om greu de digerat”, a afirmat Liviu Vârciu într-un interviu.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul trecut. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

Într-un interviu, Liviu Vârciu a dat detalii despre relația sa cu actuala sa parteneră de viață, Anda Călin. ”E femeia cu care am cea mai lungă relație din viața mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, vă jur, băgați-mă la detectorul de minciuni. M-a terorizat a mea psihic. E cea mai inteligentă femeie pe care eu am avut-o în viața mea. A știut cum să manevreze, cum să mă ducă, cum să mă suporte. Eu sunt un om greu de digerat”, a declarat Liviu Vârciu, potrivit a1.ro.

Liviu Vârciu spune tot despre relația cu Anda Călin. ”Chiar m-a suportat, eu sunt un om foarte dificil, nervos”

Liviu Vârciu a mărturisit că și în relația sa cu Anda Călin au existat probleme. ”Am avut și noi probleme. Dintre toate cuplurile de artiști, de vedete, noi am spus că ne vom despărți primii. Sunt cinci ani de ceartă, eu încă sunt cu femeia. Și ne iubim. (…) Nici nu mă despart, stau acolo. E greu într-o căsnicie. Anda chiar m-a suportat, eu sunt un om foarte dificil, nervos. De un an de zile am început să ne sudăm, să lase și ea de la ea”, a explicat acesta.

Liviu Vârciu și-a amintit și de un episod care s-a petrecut în urmă cu câțiva ani, când el a făcut o greșeală și Anda Călin a plecat de acasă. ”O lună de zile m-am topit pe picioare. I-am zis: iubire, vino acasă că nu e. Am avut relații, știu să compar. Avem cinci ani de când suntem împreună, nu am înșelat-o, nu o înșel”, a povestit acesta.

citește și...