Liviu Vârciu, speriat din cauza războiului din Ucraina. “Pot să iau pușca în mână și să…”

18.03.2022, 21:53
Liviu Vârciu, speriat din cauza războiului din Ucraina. Pot să iau pușca în mână și să...
Ce spune Liviu Vârciu despre starea sa de sănătate după ce a avut COVID-19. ”Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni”

Liviu Varciu este extrem de speriat din cauza războiului din Ucraina. Vedeta mărturisește că se teme și nu și-ar dori să se implice în război, dacă România ar fi implicată. “Am o vârsta la care pot lua pușcă în mâna ca să îmi apar țară și nu vreau”.

Guvernul României pregăteşte un proiect de lege în care una dintre prevederi este ca bărbaţii între 18 şi 60 de ani să intre în rezerva generală, în caz de război.

Potrivit draftului de act normativ, cetățenii cu obligații în îndeplinirea îndatoririlor militare sunt cei care îndeplinesc serviciul militar activ sau în rezervă, cei încorporabili, adică între 20 și 35 de ani, dar și bărbații cu vârste între 35 și 63 de ani.

Liviu Vârciu, speriat de războiul dintre Rusia și Ucraina

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciați oameni din showbizul românesc. Pe 17 martie, el și-a sărbătorit ziua de naștere.

De ziua de naștere, artistul a avut o singură dorință. Liviu Vârciu este speriat de izbucnirea războiului în România, pentru că ar fi nevoit, în acest caz, să își apere țara. Artistul își dorește ca războiul să se termine cât mai repede, aceasta fiind singura sa dorință de ziua de naștere.

“Eu știți cum sunt, ce în gușă…În fine, nu joc teatru. Dorința mea a fost să se termine cu războiul asta, să nu mai fiu atât de stresat pentru că am o vârsta la care pot lua pușcă în mâna ca să îmi apar țară și nu vreau. Când văd că am 41 de ani și mă văd cu un război în coaste și cu pandemia asta, nu e chiar plăcut. Vreau să se termină asta cât mai repede, mă sperie!”, a declarat Liviu Vârciu la Antena Stars.

Iubita l-a surprins pe Liviu Vârciu

Liviu Vârciu și iubita lui, Anda Călin, au o relație de mai bine de cinci ani și pare că sunt fericiți împreună.  Cei doi și au împreună doi copii.

Iubita lui a decis să îl surprindă cu un cadou de-a dreptul emoționant. Aceasta  i-a cumpărat partenerului său un tort și i-a făcut cea mai frumoasă surpriză.

 

citește și...