Cum decurge relația lui Liviu Vârciu cu Anda Călin. Șatena a dat din casă! Cât de geloasă este

07.07.2021, 12:31
Cum decurge relația lui Liviu Vârciu cu Anda Călin. Șatena a dat din casă! Cât de geloasă este
Cum decurge relația lui Liviu Vârciu cu Anda Călin. Șatena a dat din casă! Cât de geloasă este

Liviu Vârciu s-a ‘cumințit’ după împăcarea cu Anda Călin, mama celor doi copii ai săi. Cei doi au revenit la sentimente mai bune în urmă cu doi ani, iar de atunci sunt de nedespărțit. 

La vremea respectivă, Liviu Vârciu a fost cel care s-a gândit să mai dea o șansă relației lor, după ce a constatat că Anda Călin nu a mai primit pe nimeni în viața ei de la despărțirea de el.

Anda Călin a reușit să-l facă băiat de casă pe Liviu Vârciu

În prezent, Liviu și Anda au împreună doi copii minunați, iar relația lor merge ca pe roate, deși prezentatorul tv nu era tocmai ușă de biserică.

Recent, Anda Călin a vorbit deschis despre relația pe care o are acum cu Liviu, mărturisind că nu este deloc geloasă. Fanii au întrebat-o pe șatenă cum poate avea încredere în Liviu Vârciu.

‘Am încredere pentru că mi-a câștigat-o și pentru că nu-mi dă niciun motiv de gelozie. Asta nu înseamnă că nu sunt deloc geloasă (sunt berbec și ce e al meu e doar al meu, altfel ies scântei). Atunci când iubești, automat ai și un strop de gelozie’, a fost răspunsul dat de Anda Călin, pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu

Anda Călin a povestit că l-a cunoscut pe Liviu Vârciu, actualul ei partener de viață, într-un restaurant. Artistul a fost cel care a făcut primul pas.

Anda Călin a mai dezvăluit și care a fost primul lucru pe care i l-a spus Liviu Vârciu. „M-am cunoscut cu Liviu (n.r. Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, a detaliat Anda Călin, potrivit spynews.ro.

citește și...