Liviu Vârciu și-a făcut testul pentru coronavirus. ”Eu sunt acasă, păzit de jandarmi până marți”

22.06.2020, 12:08
Liviu Vârciu și-a făcut testul pentru coronavirus. ”Eu sunt acasă, păzit de jandarmi până marți”
Liviu Vârciu și-a făcut testul pentru coronavirus. ”Eu sunt acasă, păzit de jandarmi până marți”

Binecunoscutul artist Liviu Vârciu și-a făcut testul pentru coronavirus, care a ieșit negativ. Acesta se află în izolare la domiciliu.

După ce a aflat că mai mulți dintre colegii săi de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1, au fost infectați cu noul coronavirus, Liviu Vârciu și-a făcut testul pentru COVID-19.

Artistul a mărturisit că și-a făcut testul pentru coronavirus și că a primit rezultatul, care este negativ. Liviu Vârciu se află, însă, în izolare la domiciliu.

”Aveți grijă că nu e de glumit!”

Liviu Vârciu a transmis un mesaj în care explică că se află în izolare, dar îi și îndeam,nă pe oameni să își ia toate măsuiule de protecție pentru a nu se infecta cu noul coronavirus.

”Dragii mei, sunt bine! Vă mulțumesc mult pentru mesaje. Eu nu am nimic. Mi-am făcut testul COVID-19 și mi-a ieșit negativ. Jumătatea mea chelioasă e pozitiv, dar e bine și el. Nu are niciun simptom.

Eu sunt acasă, păzit de jandarmi până marți. Sunt în autoizolare și nu am voie să ies. Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Așa că… aveți grijă și purtați mască. Mă întrebau dacă știu pe cineva care are COVID-19, e uite că acum știu pe toată lumea. Aveți grijă că nu e de glumit!”, a spus Liviu Vârciu, potrivit revistei Viva.

Val de infectări printre vedetele de la Antena 1

La trustul Antena 1, zilele acestea, mai multe vedete au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus.  De altfel, mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Este vorba de Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir. Alina Pușcaș se află în spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”. O parte dintre vedetele infectate cu COVID-19 se află internate la Institutul Matei Balș din Capitală.

citește și...