Liviu Vârciu e topit după fiica lui cea mare. ”Sunt un tată tinerel și am fată top-model”

11.12.2020, 10:37
Liviu Vârciu e topit după fiica lui cea mare. ”Sunt un tată tinerel și am fată top-model”
Liviu Vârciu e topit după fiica lui cea mare. ”Sunt un tată tinerel și am fată top-model”

Liviu Vârciu este topit după fiica lui cea mare. Carmina a realizat o ședință foto în care arată extraordinar de bine.

Pe contul său de socializare, Liviu Vârciu a dat publicității o fotografie cu fiica sa cea mare, Carmina. Fata lui Liviu Vârciu, care a realizat o ședință foto, arată extraordinar de bine. S-a transformat într-o  tânără seducătoare, iar celebrul ei tată este foarte mândru de ea. Sunt un tată tinerel ? și am fată top-model ??? my Princess ❤️❤️❤️, a scris artistul în dreptul imaginii cu fiica sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu)

Reacțiile internauților care au văzut-o pe Carmiona nu au întârziat să apară. ”Superbă”, ”Tare frumoasîă Carmina”, ”O fată specială”, ”E bucățică ruptă din tine”, ”Cât a crescut”, ”O prințesă frumoasă”, ”Regină”, ”Ce domnișoară superbă foc! Și seamănă foarte tare cu tine”, au comentat aceștia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmina? (@carminaaaat)

Liviu Vârciu are trei copii

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară anul acesta. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.

În afară de băiețelul nou-născut, Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.  Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu.

Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului.

Cum s-au cunoscut Liviu Vârciu și Anda Călin

Anda Călin a dezvăluit unde l-a cunoscut pe actualul ei partener de viață, artistul Liviu Vârciu, și cum a început relația lor.

Anda Călin a povestit că l-a cunoscut pe Liviu Vârciu, actualul ei partener de viață, într-un restaurant. Artistul a fost cel care a făcut primul pas.Anda Călin a mai dezvăluit și care a fost primul lucru pe care i l-a spus Liviu Vârciu.

„M-am cunoscut cu Liviu (n.r. Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, a detaliat Anda Călin.

citește și...