Liviu Teodorescu, despre nuntă. ”Nu suntem genul să epatăm”

03.05.2021, 13:13
Liviu Teodorescu, despre nuntă. ”Nu suntem genul să epatăm”
Liviu Teodorescu, despre nuntă. ”Nu suntem genul să epatăm”

Cântărețul Liviu Teodorescu a vorbit despre nunta cu iubita sa.

Liviu Teodorescu formează un cuplu de foarte mulți ani cu Iulia.

Artistul a vorbit despre cererea în căsătorie și despre nuntă în cadrul emisiunii ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars.

Liviu Teodorescu, despre nuntă. ”Deja a ales rochia de mireasă”

”Eu știam că o să fac asta (nr. cererea în căsătorie), venea ziua ei și mă gândeam că nu poate fi un cadou mai frumos decât ăsta. Știam că la un moment dat trebuia să vină momentul, ne-am mutat la casa noastră și am zis că trebuie să facem și pasul ăsta. I-am spus doar mamei mele și ea nu se aștepta, am luat-o prin surprindere. M-am dus în toate mall-urile din București, am căutat cel mai mișto inel, destul de scump, îl scoate de pe mâini când spală vasele. Pentru mine nu era ceva foarte important, e mai important pentru ea și i-am respectat dorința, am intrat în jocul ăsta cu inima deschisă, pentru mine iubirea e aceeași și cu act și fără acel act, nu are prea mare importanță. Părinții ei erau foarte emoționați, nu știau nimic. Le-am spus doar lui frate-miu și iubitul surorii ei. Au urlat de fericire când le-am zis că mă însor. Ea a simțit atunci când am pus piesa, petrecerea din acea zi fiind o petrecere surpriză”, a declarat Liviu Teodorescu, potrivit spynews.ro.

Artistul a afirmat că el și partenera sa își doresc o nuntă restrânsă.

”Își dorește să poarte rochia albă, acum așteptăm să vedem care e treaba cu restricțiile, avem planificat ceva. Ne dorim o nuntă restrânsă, cu prietenii, cu o sută și ceva de oameni, nu suntem genul să epatăm, fără camere, să ne distrăm. Nu ne-am gândit la verighete, dar deja a ales rochia de mireasă, a mai spus acesta.

citește și...