Larisa Drăgulescu, primele declarații după nuntă. ”Numele nu mi l-am schimbat. El și-a scchimbat numele de familie”

27.04.2021, 10:58
Larisa Drăgulescu, primele declarații după nuntă. ”Numele nu mi l-am schimbat. El și-a scchimbat numele de familie”

Larisa Drăgulescu a făcut primele declarații după ce s-a căsătorit pentru a doua oară.

În weeekend, Larisa Drăgulescu, prima soție a campionului la gimnastică marian Drăgulescu, s-a căsătorit pentru a doua oară. Aceasta a făcut primele declarații după nunta cu alesul inimii sale, Bogdan. Larisa Drăgulescu a dezvăluit, la Antena Stars, că nu a luat numele de familie al actualului ei soț, acesta fiind cel care și-a schimbat numele de familie. ”Numele nu mi l-am schimbat. El și-a schimbat numele de familie. Acum îl cheamă Drăgulescu Bogdan Marian. L-am convins, i-am spus că eu deja vin cu doi copii, ne numim deja Drăgulescu și el dacă vrea să facă parte din familia noastră trebuie să se numească Drăgulescu. Copiii sunt foarte fericiți, mai ales fetița”, a spus Larisa Drăgulescu, potrivit spynews.ro.


Aceasta a dezvăluit și cum a reacționat fostul ei soț, Marian Drăgulescu, când a aflat că se căsătorește a doua oară: ”Nu m-a sunat să mă felicite, dar am vorbit cu el cu o săptămână în urmă, știa de eveniment, m-a felicitat de atunci, avem o relație bună, atât cât ar trebui”.

Ce a declarat Marian Drăgulescu despre mariajul cu Larisa

Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona. Gimnastul a fost invitat la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D, unde a scos la iveală amănunte incendiare din căsnicia cu prima sa soție, Larisa.

„A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce e mai rău unul din celălalt. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea la bătaie. Cât de mică e, atât de…Eu sunt un tip care evită până în ultimul moment orice tip de conflict. Nu îmi plac conflictele, sunt o persoană destul de calmă, când sunt agitat prefer să rămân singur și să mă liniștesc. E un episod din viața mea de care nu sunt mândru… Cum spuneam, au fost foarte multe altercații în care sărea. De multe ori nu am ripostat, dar au fost și situații în care am ripostat și din punctul acesta de vedere îmi pare rău că mi-am pierdut cumpătul la acel moment. Am învățat din acele greșeli, am învățat că trebuie să nu mă mai pun niciodată în acele situații în care să nu mă mai pot controla și de-a lungul timpului nu am mai avut…Nu, niciodată (n.r. nu a mai ridicat mâna la o altă femeie), a fost singurul caz și singura relație care a fost de așa natură, cu altercații, scandaluri și certuri”, a explicat sportivul.

citește și...