Liviu şi Andrei se transformă în Maria Dragomiroiu şi Raoul la ”Te cunosc de undeva!”. „Am să mă abţin cu greu!”

07.11.2020, 09:35
Liviu şi Andrei se transformă în Maria Dragomiroiu şi Raoul la ”Te cunosc de undeva!”. „Am să mă abţin cu greu!”
Liviu şi Andrei se transformă în Maria Dragomiroiu şi Raoul la ”Te cunosc de undeva!”. „Am să mă abţin cu greu!”

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o nouă ediție ”Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

 

Ruleta îi va pune din nou la grea încercare pe concurenţi în cea de-a noua gală a emisiunii ”Te cunosc de undeva”, spre deliciul telespectatorilor, iar travesti-urile vor ocupa din nou un loc de cinste. Printre cei care n-au scăpat de năstruşnicia Ruletei şi vor fi nevoiţi să îşi pună perucă, tocuri şi farduri se numără şi Liviu Vârciu, care se va transforma în Maria Dragomiroiu, una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară.

„Singurul lucru pe care trebuie să îl fac este să nu dorm deloc, ca să îmi crească părul mai mult decât îl am!”, a glumit Liviu la antrenamente. „Cred că dacă ar fi să îi cer un sfat doamnei Maria, singurul lucru pe care mi l-ar spune ar fi „Te rog să nu exagerezi!”. Am să mă abţin cu greu!”, mai spus Liviu Vârciu.

Ce se întâmplă în această seară la ”Te cunosc de undeva”

Seara celei de-a noua gale a transforming show-ului va fi deschisă de către Toto Dumitrescu, cu un personaj care, deşi pare incredibil după atâţia ani, nu a fost niciodată la Te cunosc de undeva – Lana Del Rey. Tot de un contre-emploi vor avea parte şi Cătălina Grama-Jojo, care se va transforma într-o cubaneză provocatoare- Camila Cabello, dar şi Tavi Clonda care va imita o fostă concurentă a transforming show-ului, pe Feli.

De o adevărată provocare vor avea parte şi Adriana şi Romică, ce se vor transforma într-o blondă israeliancă şi un spaniol dintr-o trupă de mare succes la vremea ei – Istar Alabina & Los niños de Sara.

Nici pentru AMI nu va fi prea uşor, artista fiind nevoită să se „îngraşe” câteva kilograme bune şi să „îmbătrânească” nişte zeci de ani pentru rolul Tones and I, în vreme ce Adda îşi va juca şansa în travesti şi se va transforma în Puiu Codreanu. Monica şi Marcel vor închide cea de-a zecea gală cu Maluma şi Maitre Gims.

citește și...