AMI, transformare în Lara Fabian pe scena ”Te cunosc de undeva”

30.10.2020, 12:59
AMI, transformare în Lara Fabian pe scena ”Te cunosc de undeva”
 AMI, transformare în Lara Fabian pe scena ”Te cunosc de undeva”

Moment cu totul şi cu totul emoţionant sâmbăta aceasta, în cadrul celei de-a opta gale ”Te cunosc de undeva!”, difuzată de la ora 20:00, la Antena 1.

Ruleta a provocat-o pe AMI la o transformare foarte solicitantă, atât din punct de vedere al mesajului pe care îl transmite interpreta, cât şi al piesei.
Lara Fabian, cu piesa „Je suis malade” este transformarea care îi va da mari bătăi de cap artistei.

„E cu totul şi cu totul special acest moment pentru mine, mai ales că este una dintre piesele preferate ale mamei mele. Şi-a dorit foarte mult să o interpretez, însă, nefiind genul meu, nu am făcut asta. La ”Te cunosc de undeva!” voi face o exceptie şi voi cânta pentru mama sâmbăta aceasta. E un personaj foarte, foarte greu, îmi ies cu totul din zona de confort, are toate ingredientele care să mă pună cu totul în dificultate – mesaj, limba franceză, pe care nu o stăpânesc deloc, interpretare şi îmi doresc din suflet ca acest moment să iasă aşa cum trebuie, ca să îi îndeplinesc un vis mamei mele”, a declarat concurenta de la ”Te cunosc de undeva”.

Noutate la ”Te cunosc de undeva”

Cel mai nou sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!” a avut premiera sâmbătă, 12 septembrie, de la 20:00.

Începând din acest sezon, concurenții performează acompaniaţi de band-ul The Colours, în regim live.

“Ne bucurăm foarte tare că avem ocazia să facem asta în acest an cu The Colours. Este prima oară, în toate ţările în care este produs, când formatul ăsta se face cu band 100% live. E o muncă absolut grea, dar foarte frumoasă, lucrăm cu artişti minunaţi şi avem un schimb de experienţă şi de energie fantastic. Pentru că până la urmă ”Te cunosc de undeva!” nu e doar muzică, e un show care aduce laolaltă muzică, distracţie şi prieteni, înainte de orice!”, a declarat Laurenţiu Niculescu, producătorul muzical al transforming show-ului şi liderul trupei The Colours.

 

citește și...