Liviu Guţă sare la gâtul lui Axinte! Manelistul e foc și pară după ce l-a păcălit cu bani. ‘Axinte este un papiţoi cu căciulă! Are să-mi dea 14.000 € din concerte’

10.09.2020, 17:26
Liviu Guţă sare la gâtul lui Axinte! Manelistul e foc și pară după ce l-a păcălit cu bani. 'Axinte este un papiţoi cu căciulă! Are să-mi dea 14.000 € din concerte'
Liviu Guţă sare la gâtul lui Axinte! Manelistul e foc și pară după ce l-a păcălit cu bani. 'Axinte este un papiţoi cu căciulă! Are să-mi dea 14.000 € din concerte'/ foto: captura video

Un nou scandal a izbucnit în lumea artiștilor! Liviu Guţă sare la gâtul lui Axinte de la ”Vacanţa Mare”, pe care îl acuză că îi datorează 14.000 de euro, bani care i se cuveneau din concerte.

Nu este prima dată când Florin Petrescu, alias Axinte, este acuzat de vedete din showbiz că le-a dat țeapă. În ultimii ani, fostul actorul a organizat spectacole și concerte, alături de artiști de top, însă acest lucru i-a adus numai necazuri. Mai mulți soliști din România s-au plâns că Axinte este unul dintre cei mai neserioși impresari și că nu le-a dat banii nici până în ziua de astăzi.

Liviu Guţă, păcălit de Axinte

Acum, a venit rândul lui Liviu Guță să își verse of-ul! Solistul a dezvăluit într-un filmuleţ pe rețelele de socializare că Axinte îi este dator cu 14.000 de euro, bani pe care trebuia să îi dea cu ani în urmă.

În schimb, Axinte a negat toate acuzațiile aduse de Liviu Guță și chiar se gândește să îl acționeze în instanță.

‘Axinte e un papiţoi cu căciulă. Are să-mi dea 20. 000 euro, din concerte, din 2009! Mi-a băgat beţe-n roate, ca să nu mai cânt la spectacolele în aer liber, le-a zis tuturor că sunt ţepar. Am familie, am nevoie de bani, numai rele îmi face!

Am cântat foarte mult în Piatra-Neamţ şi tot ce există sate, comune. Din 20.000 de euro, ţin minte, şi ca să nu fiu nesimţit, cred că am primit vreo 6.000 de euro, ceilalţi s-au dus pe Apa Sâmbetei. Haideţi să vă spun cum procedează Axinte, Florin Petrescu, la spectacolele pe care le organizează şi la restaurantele de la noi. Mi-au spus foarte mulţi oameni, am filmări, când Axinte îi spune unui patron de local că Liviu Guţă nu mai cântă, că cere foarte mult, că mai bine ar aduce pe altcineva.

Vă daţi seama că, în toţi anii mei, Axinte mi-a făcut cel mai mare rău, dragii mei. Pentru că atunci când nu te supui şi nu mergi pe banii pe care ţi-i dă el, începe să facă manevre de genul ăsta. M-a pus şi pe afişe, cap de afiş, pe la evenimentele din ţară, eu nu ştiam nimic, el îmi zicea că s-a suspendat spectacolul. Lumea venea de dragul meu, iar Axinte le spune că n-am ajuns, că-s neserios, că aşa fac mereu’, a spus Liviu, într-un filmuleţ publicat pe canalul său de YouTube.

Axinte dezminte acuzațiile aduse de Liviu Guță

Axinte este, însă de altă părere. Fostul actor din trupa ‘Vacanța Mare’ spune că Liviu Guță nu vrea decât să își facă reclamă pe spatele lui.

‘Liviu e un nebun de om. Nu-l mai bagă nimeni în seamă, nu mai are nunţi că nu-l ia nimeni şi s-a făcut vlogger peste noapte. Îl dau şi în judecată dar, câinii latră, ursul merge. Şi pe Daniela Györfi a certat-o că, în 2004, el a scos piesa «De ce mă minţi, de ce mă minţi?» şi că e melodia lui, nu a Danielei. Stă acasă şi nu are ce face! Stă şi el în casă şi se plictiseşte. Şi ce zice, dau şi în Daniela, că e melodia mea, dau şi în Axinte, că acum 15 ani avea să-mi dea bani, dar nu mi i-a mai dat, şi de aceea nu mă mai ia lumea la concerte’, a spus Axinte pentru Click!

citește și...