Liviu Guță s-a însurat la 3 luni de la divorțul de mama copiilor săi! Ea este acum soția manelistului

05.02.2020, 11:01
Liviu Guță s-a însurat la 3 luni de la divorțul de mama copiilor săi! Ea este acum soția manelistului
Liviu Guță s-a însurat la 3 luni de la divorțul de mama copiilor săi!

Liviu Guță, alias Liviu Mititelu, și-a revenit destul de rapid peste divorțul de mama copiilor săi. Celebrul manelist s-a însurat recent cu noua lui parteneră. Liviu Guță a spus un ‘DA’ hotărât la starea civilă și a publicat primele imagini pe rețelele de socializare.

Liviu Guță s-a însurat la 3 luni de la divorțul de mama copiilor săi!

În vreme ce unii l-au felicitat că s-a recăsătorit, alții l-au acuzat că s-a grăbit să își refacă viață la scurt timp de la despărțirea de fosta parteneră. Sătul să fie acuzat că și-a părăsit soția, artistul de muzică de petrecere a răbufnit pe Facebook.

‘Nu mi-am părăsit familia, nici copiii. Voi nu știți ce s-a întâmplat între mine și fosta soție. Unii mă judecă pentru că se cred mai familiști. Dar, în realitate, pe ei nu se văd.

Îmi scriu mesaje când sunt alături de soț ori soție, comentează să evidențieze cât de familiști sunt. Nu mă mai judecați, e ușor să mă judecați că m-am căsătorit iar, că mi-am găsit fericirea. Așa se vede din prisma vostră, credeți că sunt în tiparul cântăreților care își schimbă femeile ca pe șosete’, a explicat Liviu Guță.

Solistul se iubește acum cu Maria Roxana și a decis să se însoare iar la vârsta de 40 de ani.

‘Un singur lucru vă spun, nu mi-am părăsit familia. Pot să vă spun că am rămas în relații bune cu fosta mea soție, iar copiii sunt ai amândurora, ne ocupăm împreună de creșterea lor. Cât despre soția mea, Roxana (Maria Roxana-n.r.) este un exemplu pentru multe femei. Ne iubim mult. Dar ce ar fi dacă v-ați bucura de fericirea mea, de binele oamenilor în general?’, a mai adăugat acesta.

Liviu Guță a divorțat de prima soție, Giulia, la finalul lui 2019, după 13 ani de mariaj. Artistul are împreună cu acesta doi copii. pe Mario (12 ani) și Isabel Maria (6 ani).

 

 

citește și...