Axinte din ‘Vacanța Mare’, pus la zid de artiștii din România! Ce datorii uriașe a acumulat actorul în ultimii ani

26.07.2020, 18:48
Axinte din 'Vacanța Mare', pus la zid de artiștii din România! Ce datorii uriașe a acumulat actorul în ultimii ani
Axinte din 'Vacanța Mare', pus la zid de artiștii din România! Ce datorii uriașe a acumulat actorul în ultimii ani

Florin Petrescu, alias Axinte din grupul ‘Vacanța Mare’, a ajuns să aibă datorii uriașe și este acuzat de mai mulți artiști din showbiz că le-a dat țeapă.

El a devenit cunoscut pentru rolul lui Axinte din sitcomul ‘Vacanța Mare’, însă după ce grupul s-a destrămat, Florin Petrescu a fost nevoit să se reprofileze, așa că a devenit impresar de vedere. În ultimii ani, fostul actorul a organizat mai multe spectacole și concerte, alături de artiști de top, însă acest lucru i-a adus numai necazuri.

A dat țeapă artiștilor cunoscuți

Până în 2015, Axinte a câștigat bani frumoși, dar mai mulți soliști din România s-au plâns că este unul dintre cei mai neserioși impresari.

El a fost acuzat că i-a păcălit la bani! În ultimii ani, Florin Petrescu a intrat în conflict cu mai multe vedete, iar lista este una lungă: Voltaj, Anna Lesko, Andreea Bălan, Bambi, Whats Up, Daniela Gyorfi, Alex Velea, Antonia, Aurel Moldoveanu, Liviu Guță, Andreea Bănică etc.

Cu Tudor de la Fly Project a avut un scandal-monstru în 2017, după ce artistul s-a plâns public că Axinte îi datorează 11.000 de euro.

‘Și eu ce să-i fac?? Nu mă interesează nimic. Și Bambi zice… lasă-i să zică, câinii latră, ursul merge. Sunt oameni care atunci când văd că-ți merge bine vor să-ți dea în cap’, spunea Florin Petrescu pentru Libertatea.

Și surorile Bambi s-au revoltat, după ce acesta nu le-a mai dat banii pe concerte timp de un an. Astfel, artistele au ajuns să aibă de recuperat de la Axinte suma de 20.000 de euro. Conform Impact.ro, și impresarul Florin Nedelcu l-a acuzat pe fostul actor din Vacanța mare că are să îi dea peste 30.000 euro pentru concertele Annei Lesko, ale Andreei Bălan și ale lui Mateo.

Nu și-a plătit datoriile

Până în prezent, Axinte a acumulat datorii de aproape 500.000 de euro. Cel mai țepuit dintre toți a fost organizatorul de spectacole, Marius Gavrilă. El a fost tras pe sfoară de Florin Petrescu cu trei miliarde de lei vechi, datorie care a fost acumulată în doar un an și jumătate.

Lui Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică, i-a dat mașina personală, un Q7, pentru datoria de 50.000 de euro. Din păcate, pentru unii artiști, Axinte din Vacanța Mare nu și-a respectat termenele de plată, așa că vor îl oblige în instanță la plata datoriilor.

‘Dacă adunăm banii pe care are si îi dea fiecăruia dintre noi, cred că sărim de jumătate de milion de euro. Am zis să fim și noi oameni, să avem răbdare, dar nu se poate așa. El zice că nu are bani, că a dat faliment, că nu mai are spectacole, dar își ține nevasta în puf. Bani să își facă liposucție a avut, dar să ne dea datoria măcar în tranșe, puțin câte puțin, nu are. Ne vom căuta dreptatea în instanță, așa cum a făcut Roxana Marcu. Ea l-a executat silit pe Florin. Pentru numai 2000 de euro. Dar noi, că avem de luat miliarde’, au declarat unii dintre cei țepuiți de Axinte, pentru sursa citată mai sus.

citește și...