Liviu Guță, după divorțul de cea de-a doua soție. ”Nu mai cred în căsătorie”

23.07.2021, 15:55
Liviu Guță, după divorțul de cea de-a doua soție. ”Nu mai cred în căsătorie”
Liviu Guță, după divorțul de cea de-a doua soție. ”Nu mai cred în căsătorie”

Binecunoscutul cântăreț Liviu Guță a făcut declarații despre divorțul de cea de-a doua sa soție. Liviu Guță, în vârstă de 42 de ani, a divorțat de Roxana în data de 21 iunie, la notar, de comun acord. În urmă cu aproape doi ani, artistul a părăsit-o pe prima nevastă, pe Iuliana, cu care are doi copii, după 13 ani de căsnicie.

Liviu Guță a divorțat pentru a doua oară, după doar un an și trei luni de căsnicie. Liviu Guță a anunțat în luna mai că divorțează de Roxana, cea de-a doua sa soție.

Artistul a făcut declarații despre cel de-al doilea divorț la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Liviu Guță, după divorțul de cea de-a doua soție. ”Căsătoria e inventată, sunt doar niște acte pe care le faci”

Liviu Guță a afirmat că nu mai crede în căsătorie după divorțurile prin care a trecut. “Ne-am despărțit de comun acord. În liniște, frumos. Conștientizez că a fost o palmă primită de la Dumnezeu. A fost trezirea mea! În viață trebuie să mergi înainte. Câteodată vezi întuneric și te duci în față așa cu nici un scop! Graba strică treaba! Cea mai mare bogăție a noastră este iubirea. Am trecut printr-o perioada grea atunci, dar nu a fost să fie. M-am trezit, mi-am văzut toată viața! Nu aș mai face niciodată un pas grăbit. Nu mai cred în căsătorie. Căsătoria e inventată, sunt doar niște acte pe care le faci. Peste câțiva ani o să-mi fac altă iubită, acum nu mai vreau. Eu pun suflet atunci când mă îndrăgostesc”, a declarat Liviu Guță, potrivit click.ro.

“Nu mai avem nimic de împărțit. Ea deja are pe cineva. Nu am nimic cu ea personal. Eu am divorțat de fiecare dată, de ambele soții. Rămân prieten doar cu cine vreau eu. Am rămas puțin șocat de unele chestii la cea de-a doua soție. Cu prima mea soție sunt foarte bun prieten. Ne înțelegem perfect, ne creștem copiii separat. I-am neglijat pe copii. Sunt fericit după al doilea divorț”, a completat acesta.

citește și...