Livian de la ‘Puterea dragostei’ s-a întors în România! Cum a reacționat tatăl său

16.07.2020, 11:56
Livian de la 'Puterea dragostei' s-a întors în România! Cum a reacționat tatăl său
Livian de la 'Puterea dragostei' s-a întors în România! Cum a reacționat tatăl său

Livian de la ‘Puterea dragostei’ s-a întors în România! Tânărul de 25 de ani a revenit în țară, după aproape un an petrecut în casa ‘Puterea dragostei’.

Ca deobicei, tatăl său, Nelson Mondialu, nu s-a abținut să nu facă comentarii deplasate la adresa fostei iubite a fiului său, Bianca Comănici.

Livian s-a întors în România

Emisiunea de la Kanal D se pregătește de marea finală, iar Livian și-a anunțat fanii că are în plan multe proiecte, alături de celebrul său părinte.

Nici până acum nu realizez că sunt în țară. Așa de ciudat mi se pare’, a fost reacția lui Livian, după ce s-a întors în România.

După ce fiul său a revenit acasă, Nelson Mondialu a făcut un vlog, în care nu a ezitat să facă declarații controversate la adresa Biancăi, fosta iubită a lui Livian.

Nelson Mondialu: ‘Eu ți-am dat ceas de 2.500 de euro și tu vii cu ăsta din bazar?! Nu cumva vrei să-ți dau cutia cu toate ceasurile?! Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe picior, pe unde? Și eu am avut o Bianca tatuată pe picior, numai că la mine scria „Taci, Bianca”.

Livian: Eu o să scriu ‘Spune, Bianca’. 

Nelson Mondialu nu o vrea pe Bianca Comănici de noră

‘La mine să nu vii cu ea, că nu te primesc. Nu o vreau, nu e pentru tine. Fiul meu se potriveşte mai bine cu Andra’, spunea Nelson Mondialu la finalul lui 2019.

Bianca a făcut videochat

Despre Bianca Comănici se știe că a făcut videochat, iar concurenții din casă au pus-o la zid.

‘Uite ce făcea Bianca înainte să vină la emisiune, dragilor. Imediat după liceu. Făceam tatuaje pe plajă și vă pot pune câte poze vreți să vedeți ce făceam eu înainte de emisiune, după liceu’, se apăra Bianca.

Bianca Comănici a câștigat primul sezon de la ‘Puterea dragostei’, dar a decis să rămână și în sezonul 2.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

baiat cocotieru??

O postare distribuită de Pop Nelson Simone (@nelsonmondialul) pe

citește și...