Livian Pop, câștigătorul sezonul 2 ‘Puterea dragostei’, s-a întors în Turcia? Detalii de ultimă oră despre fostul iubit al Biancăi Comănici

02.09.2020, 22:53
Livian Pop, câștigătorul sezonul 2 'Puterea dragostei', s-a întors în Turcia? Detalii de ultimă oră despre fostul iubit al Biancăi Comănici
Livian Pop, câștigătorul sezonul 2 'Puterea dragostei', s-a întors în Turcia?

Zilele trecute, Livian Pop, fiul lui Nelson Mondialul dezvăluia într-un vlog că a ajuns deja în Turcia, pentru a reveni în casa ‘Puterea dragostei’, sezonul 3.

În realitate, însă, lucrurile ar sta total diferit. Vloggerițe Rina și Teea au sărit la gâtul câștigătorului sezon 2, pe care l-au acuzat că a mințit în legătură cu faptul că s-a reîntors la Kanal D.

Mai, Livian, de ce iti induci fanii in eroare? De ce minti ca te duci in Turcia daca nu e asa. Aseara am intrebat concurentii pe live daca tu te duci acolo si au spus ca faci asa de click-bait. Faci misto de noi, pentru ca ai relatie cu Bianca Comanici in Romania. Stiu cu certitudine ca Bianca Comanici a zis ca e foarte indragostita de el. A facut un vlog in care a spus ca e la Puterea dragostei’, au susținut cele doua tinere.

Mai mult de atât, fetele au mai precizat că Livian s-ar întoarce doar pentru a fi din nou în centrul atenției, nu pentru a-și găsi jumătatea.

Ce spunea Livian despre revenirea la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3

‘Sincer să vă zic, în momentul de față eu lucrurile le văd așa: am mai fost o data la “Puterea Dragostei”, m-am ales cu dragostea și am și câștigat ce era de câștigat, adică trofeul. Să mă duc încă un an nu aș vedea de ce, dar nu se știe niciodată. Niciodată nu zic nu, poate intră o concurentă care îmi face cu ochiul sau care îmi ia privirea, atenția și atunci…mai vedem dacă mai intru în sezonul trei. Cred că a și leșinat când a auzit (n.r. Bianca)’, a spus Livian, într-un interviu pentru Kanal D.

Cât despre relația cu Bianca, Livian a declarat că tatăl să nu a fost niciodată de acord cu bruneta, astfel că, în familia lor, acesta a fost un motiv de discuție în permanență.

‘E o întrebare bună, dar pe care o să o evit banditește. Dacă ar fi să alegi între Bianca și familia ta, ce ai alege? Ei bine, dragilor, aș face în așa fel ca Bianca să fie familia mea’, a mai spus Livian.

 

citește și...