Livian de la ‘Puterea dragostei’ s-a despărțit de Florentina! Primele declarații ale tinerei

01.12.2020, 16:09
Livian de la 'Puterea dragostei' s-a despărțit de Florentina! Primele declarații ale tinerei
Livian de la 'Puterea dragostei' s-a despărțit de Florentina! Primele declarații ale tinerei

Livian Nelson Pop, fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’, s-a despărțit de Florentina, tânăra cu care avea o relație în timp ce se afla în competiția de la Kanal D. 

Cei doi au fost împreună vreme de câteva luni, însă acum relația lor a ajuns la final. Florentina a oferit primele declarații după ce s-a despărțit de Livian de la ‘Puterea dragostei’.

Livian de la ‘Puterea dragostei’ nu mai are iubită

Livian a fost cel care a anunțat primul că nu mai este împreună cu Florentina. Pe rețelele de socializare, fiul lui Nelson Mondialul a pus punct tuturor speculațiilor.

‘După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse’, a fost mesajul lui Livian.

După anunțul separării și Florentina a transmis un mesaj, tot pe rețelele de socializare.

‘Respectul de sine înseamnă să: știi când este timpul să pleci, să nu te mulțumești cu puțin, să nu aștepți pe cineva să te aleagă, să nu îți lipești etichetele altora despre tine pe frunte, să fii capabil să le spui oamenilor care merită să ‘f**k off, să îți accepți imperfecțiunile, să-ți înțelegi, valorizezi, vindeci și onorezi trecutul, să-ți iubești parcursul, să schimbi ce poate fi schimbat, să accepți ce nu poate fi modificat.’, a postat Florentina, pe Instagram.

Fanii lui Livian au tot sperat ca după despărțirea de Florentina, acesta să se întoarcă la Bianca Comănici. Fosta concurentă de la ‘Puterea dragostei’ a dezvăluit că nu vrea să mai acorde o nouă șansă relației cu Livian.

‘Nu ne pasă cine s-a despărțit de cine, el este același, pentru mine și pentru toată lumea. Greșeala este acolo, nu se poate să dea timpul înapoi, din păcate. Va trece timpul și, nu știu, poate ne zice el „am fost  forțat, legat cu sfoară, și ținut în piviniță și a trebuit să stau acolo’, dar altfel nu există nicio explicație. Nu există pauză într-o relație, nu există așa ceva. Am râs, am glumit și noi pe story. Râdem că cine râde la urmă râde mai bine’, a spus Bianca Comănici.

citește și...