Ce spune Livian despre prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”. ”Eu cunosc omul așa după prima examinare”

29.10.2020, 10:07
Ce spune Livian despre prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”. ”Eu cunosc omul așa după prima examinare”
Ce spune Livian despre prezentatoarea de la ”Puterea Dragostei”. ”Eu cunosc omul așa după prima examinare”

Livian, fost căștigător la emisiunea ”Puterea Dragostei”, și-a spus părerea despre moderatoarea show-ului matrimonial difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Livian Pop, câștigătorul sezonului doi al emisiunii ”Puterea Dragostei”, a revenit în Turcia, acolo unde se filmează show-ul matrimonial, pentru o scurtă vizită. După ce a cunoscut-o pe actuala moderatoare a emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, Livian a spus ce impresie i-a făcut aceasta.

“Am fost în casa Puterea Dragostei alături de domnișoara prezentatoare Cristina, care face o treabă excepțională și care, sincer să vă zic, eu cunosc omul așa după prima examinare și am știut că sub aspectul ăla de blândă are… (n.r este inteligentă) și asta este cel mai important. Despre concurenți… sunt plini de potențial, numai unul și unul”, a spus Livian după vizita pe care a făcut-o în casa ”Puterea Dragostei”, citat de kanald.ro.

Cristina Mihaela Dorobanțu petrece foarte multe ore la filmările pentru emisiune

Prezentatoarea show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei” a mărturisit că este foarte concentrată pe cariera sa profesională și petrece foarte multe ore la filmările pentru emisiune.

”Viața mea este plină! Filmăm foarte multe ore la “Puterea dragostei”, iar în zilele în care avem un mic “respiro”, în weekenduri, vin acasă, să-mi văd familia și prietenii. Timpul trece rapid, așa că imediat revin la muncă, cu drag, pe platourile de filmare. Nu prea am timp să mă răsfăț în timpul săptămânii. Petrec foarte multe ore la filmări, dar atunci când revin în România am program standard de îngrijire… din cap până-n picioare. Abia apoi, când termin toate acestea, îmi încep ziua”, a declarat ea.

Vedeta a explicat și care a fost momentul ei preferat din emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

”Toate cuplurile îmi sunt dragi, nu se pune problema să am “simpatii” aparte. Însă, dacă ar fi să mă refer la momentul preferat de până acum din cadrul “Puterea dragostei”, cred că îl voi menționa pe cel în care s-a format primul cuplu, George și Mona, în cazul căruia am simțit că există dragoste adevărată, deși acum nu mai sunt împreună. M-am bucurat enorm că, încă de la începutul sezonului, am putut vedea scântei ale iubirii adevărate”, a afirmat Cristina Mihaela Dorobanțu.

citește și...