Livian de la ‘Puterea dragostei’ a atacat-o iar pe fosta iubită! I-a transmis asta Biancăi Comănici

29.09.2020, 19:23
Livian de la 'Puterea dragostei' a atacat-o iar pe fosta iubită! I-a transmis asta Biancăi Comănici
Livian de la 'Puterea dragostei' a atacat-o iar pe fosta iubită! I-a transmis asta Biancăi Comănici

Livian și Bianca Comănici de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, dar continuă să își arunce săgeți otrăvitoare. Cei doi câștigători ai sezonului doi ‘Puterea dragostei’ au fost împreună în casa din Turcia, însă relația lor s-a terminat când au ajuns în România.

Livian de la ‘Puterea dragostei’ a lansat o piesă nouă

Cu toate că Bianca Comănici a recunoscut în repetate rânduri că îl iubește la nebunie pe Livian, tânărul nu a fost prea impresionat și a ales să își facă o altă relație. În plus, fiul lui Nelson Mondialul a lansat recent o nouă piesă în care apare chiar noua parteneră, Florentina. Melodia se numește ‘Caracter pervers’ și pare că aduce foarte mult cu povestea de dragoste cu Bianca.

‘Lupul va fi mereu personajul negativ, dacă lăsam vulpea să spună povestea. Atâtea amintiri pe care tu le-ai aruncat’, sunt câteva dintre versurile piesei.

A suferit după Bianca, dar și-a făcut o altă iubită

Când s-au separat, Livian de la ‘Puterea dragostei’ a spus că despărţirea de Bianca a fost una grea. 

‘Sunt anumite situații care m-au deranjat. Nu sunt chiar așa cum pretind a fi. O să zic doar unde nu e adevărat, să nu trăiască alții cu impresia că eu sunt nu știu cum. În momentul de față Bianca nu este blocată pe Instagram la mine. Bianca m-a blocat atunci. M-a adăugat la prieteni, dar eu nu i-am mai dat din cauza discuțiilor pe care le-am avut.

Eu când am ajuns la ea, nu știu de ce, am avut impresia că e ca și cum îți pierzi interesul față de cineva și vrei pe altcineva. Ești așa rece… și am avut impresia asta când am văzut-o. Nu a sărit să mă ia în brațe, dar nu a făcut chestia asta pentru că era nervoasă din altă cauză. Eu eram nervos tot din altă cauză. Am rămas la ea, afirmația Biancăi că am dormit cu Peți e aiurea și a fost aruncată nu știu cu ce scop. Nu ai cum să zici așa ceva, chiar dacă era la caterincă’, a povestit acesta în vlogurile lui.

 

citește și...