Bianca Comănici, la capătul puterilor. Ce se întâmplă cu câștigătoarea de la ‘Puterea dragostei’

22.09.2020, 15:58
Bianca Comănici, la capătul puterilor. Ce se întâmplă cu câștigătoarea de la 'Puterea dragostei'
Bianca Comănici, la capătul puterilor. Ce se întâmplă cu câștigătoarea de la 'Puterea dragostei'

În vreme ce Livian, câștigătorul sezonului 2 ‘Puterea dragostei’, este mai fericit ca niciodată în brațele noii iubite, Bianca Comănici, fosta lui parteneră, suferă în tăcere.

Bianca Comănici pare destul de afectată de faptul că Livian, bărbatul pe care îl iubește enorm, și-a găsit liniștea alături de o altă femeie.

Se pare că bruneta nu traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere emoțional. Pe rețelele de socializare, câștigătoarea primelor două sezoane de la ‘Puterea dragostei’ s-a destăinuit prietenilor virtuali.

Bianca Comănici a ajuns la capătul puterilor

Bianca Comănici a precizat că nu se simte prea bine în ultima perioadă, semn că cele întâmplate au afectat-o destul de mult.

‘Vreau să dorm să nu mă mai gândesc la nimic. Am o stare foarte proastă de vreo câteva zile, cam de vreo 3 zile și am vrut să fac ceva live, vlog sau ceva de genul ăsta, dar nu pot. Sunt prea confuză, tristă și toate cele. După cum vedeți, nici nu prea am chef de vorbă, nu am chef de nimic. Am văzut și niște chestii care m-au super deranjat și de acolo și starea mea și nu numai. Sunt multe chesti mici care m-au deranjat în ultimele trei zile.

Oricât de mult am încercat eu să mă detașez, să mă distrez, nu știu, să ies din starea asta în care sunt, nu mai pot să fac nimic. Efectiv parcă s-a oprit timpul în loc și eu la fel. Nu mai am chef să scriu, nu mai am chef să fac nimic. Ce mă sfătuiți să fac?’, a spus Bianca Comănici pe instagram.

Bianca Comănici a recunoscut că noua relație a lui Livian nu îi face deloc bine, având în vedere că încă are sentimente puternice pentru el. Astfel, în prezent, fosta concurentă de la Puterea Dragostei încearcă să îl uite, dar se pare că lucrurile sunt mai complicate decât ar fi crezut inițial.

Livian și-a dus iubita acasă la părinți

Relația lui Livian cu Florentina avansează cu pași repezi. Cu toate că sunt împreună de puțin timp, cei doi sunt foarte apropiați și petrec mult timp împreună, semn că lucrurile între ei sunt din ce în ce mai serioase. În plus, tânărul a dus-o acasă la părinți pe noua lui parteneră, iar cum se pregătesc să fie nași de botez.

“Întâlnire de gradul 0, anunț de gradul 0. Nu știu dacă v-am mai zis, dar se întâmplă ceva dubios, dar dubios la modul ăla plăcut. O să fiu naș, o să fiu un fel de unchi pentru că iubitul celei care va naște îmi este ca și un frate. Am crescut alături de el. Respectivul nu-i nimeni altul decât Cartonu. Iubita lui Cartonu, Cartonița. Andrada o cheamă, cred că Andrada. Acum mergem să ne întâlnim cu Cartonu, cu Andrada, cu Marius.”, a povestit Livian într-un vlog de pe canalul lui de Youtube.

citește și...