Lionel Messi aproape în lacrimi când un reporter îi spune cât de mult înseamnă pentru fanii argentinieni după ce a ajuns în finala Cupei Mondiale

16.12.2022, 18:45

Superstarul argentinian Lionel Messi a părut sincer emoționat după ce un reporter din țară i-a mulțumit pentru “fericirea” pe care o aduce multor oameni în timpul unui interviu de după meciul în care și-a condus țara în semifinalele Cupei Mondiale. “Nu există copil care să nu aibă tricoul echipei tale. Cu adevărat, ți-ai lăsat amprenta în viața tuturor”

Jucătorul de 35 de ani a dat timpul înapoi cu probabil cea mai bună prestație de la întreaga Cupă Mondială, Argentina ajungând în finala din Qatar cu o victorie cu 3-0 împotriva Croației.

Argentina va juca fie cu Franța, fie cu Maroc în finala de duminică, în ceea ce va fi ultima șansă a lui Messi de a ridica cel mai mare premiu al fotbalului, deși un reporter argentinian i-a spus că “amprenta” pe care a lăsat-o în viața oamenilor din națiunea sud-americană este “dincolo de câștigarea vreunei Cupe Mondiale”, transmite dailymail.co.uk.

Un reporter îi transmite un mesaj emoționant  lui Messi

Reporterul de la Television Publica, Sofia Martinez, și-a exprimat recunoștința față de Messi, iar starul argentinian a zâmbit pe tot parcursul interviului, părând emoționat de sentimentele emoționante ale acesteia.

Ea a spus: “Ultimul lucru pe care vreau să vi-l spun și nu este o întrebare, ci vreau doar să vă spun: se apropie finala Cupei Mondiale și, cu siguranță, noi toți (argentinienii) ne dorim să câștigăm cupa.

“Nu există copil care să nu aibă tricoul echipei tale. Cu adevărat, ți-ai lăsat amprenta în viața tuturor”

Vreau doar să vă spun că, indiferent de rezultate, există ceva ce nimeni nu poate lua de la voi și anume faptul că ați rezonat cu argentinienii, cu fiecare dintre ei – vorbesc serios. Nu există copil care să nu aibă tricoul echipei tale. Nu contează dacă este unul fals, real sau inventat. Cu adevărat, ți-ai lăsat amprenta în viața tuturor și asta pentru mine este dincolo de câștigarea oricărei Cupe Mondiale. Nimeni nu-ți poate lua asta și asta este recunoștința mea pentru atâta fericire pe care o aduci multor oameni. Sper din tot sufletul să iei aceste cuvinte în inima ta, pentru că eu chiar cred că asta este mai important decât să câștigi o Cupă Mondială, iar tu deja o ai, așa că îți mulțumesc, căpitane”.

Messi a deschis scorul semifinalei din penalty, înainte de a oferi ulterior o pasă de gol extraordinară pentru golul al treilea al lui Julian Alvarez.

Atacantul de la Paris Saint-Germain a trecut de trei ori de fundașul croat Josko Gvardiol, înainte de a-l servi pe Alvarez pentru a pecetlui victoria.

Messi are acum cinci goluri și trei pase de gol în Qatar și conduce împreună cu coechipierul său de la PSG Kylian Mbappe în cursa pentru Gheata de Aur.

În finala de duminică se va pune mult accent pe faptul dacă Messi poate ridica în sfârșit Cupa Mondială.

Este singurul premiu care lipsește din CV-ul său iconic și vor fi unii care cred că trebuie să câștige turneul pentru țara sa pentru a-și pecetlui locul de “cel mai mare din toate timpurile” incontestabil al fotbalului.

citește și...