Lidia Buble vrea să facă o schimbare în viața ei. “De doi ani de zile mă lupt cu aceste gânduri”

26.01.2022, 12:49

Lidia Buble vrea să facă o schimbare în viața ei. Artista a cerut părerea fanilor pe rețelele de socializare în legătură cu noul look la care se gândește de mai bine de doi ani să îl adopte. Artista i-a întrebat pe fani dacă-i stă mai bine blondă sau șatenă.

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Este extrem de iubită de oameni, tocmai de aceea le-a cerut părera în legătură cu schimbarea culorii pă rului.

Blondina vrea să își schimbe nuanța părului și să treacă de la blond la saten. Mai mult decât atât, artista a și probat o perucă pentru vedea cum i-ar sta cu nouă culoare.

Lidia Buble: “De doi ani de zile mă lupt cu aceste gânduri”

“Iar am gânduri să mă fac șatenă. De doi ani de zile mă lupt cu aceste gânduri. Poate mă ajutați voi să iau decizia finală. Nuanța asta e puțin cam închisă aici, eu vreau ceva mai natural puțin.”, a scris Lidia Buble pe pagina ei de Instagram.

Lidia Buble a organizat pe Instagram un sondaj, unde fanii ei au putut să aleagă. Astfel, peste 52% vor ca artista să rămână la blond, fără a recurge la o schimbare de look, restul își doresc să se facă șatenă.

Lidia Buble, cu posteriorul la vedere

Fanii s-au arătat foarte încântați de ipostaza în care apare cântăreața, care a primit peste 24.000 de like-uri.

Fanii au fost încântați și au oferit zeci de comentarii.

Cum au reacționat fanii

 „Wow, ce valuri superbe! Bucură-te, dragă Lidia, bucură-te? Și, la întoarcere, ne aduci o melodie superbă de-a ta! (…) Superbă, senzațională, sexy și mult mult bun gust, dar și specială și minunata. (…) Oare tatăl tău, pastor penticostal, ce părere are despre aceste postări? (…) Stai bine pe piersicuță”, au fost câteva dintre comentariile fanilor pe contul personal de Instagram al cântăreței.

citește și...