Lidia Buble, fotografie sexy în mediul online. Artista și-a expus posteriorul pe Instagram

19.01.2022, 21:13

Lidia Buble se află acum în vacanță în Sri Lanka, unde nu duce lipsă de nimic și se relaxează în locul în care se pozează.

În urmă cu aproximativ 24 de ore, Lidia Buble a distribuit pe contul personal de Instagram o fotografie de la spate, cu posteriorul la vedere. E îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, din două piese. Solista poartă un sutien triunghi și bikini tanga.

 

Lidia Buble, cu posteriorul la vedere

Fanii s-au arătat foarte încântați de ipostaza în care apare cântăreața, care a primit peste 24.000 de like-uri.

Fanii au fost încântați și au oferit zeci de comentarii.

Cum au reacționat fanii

 „Wow, ce valuri superbe! Bucură-te, dragă Lidia, bucură-te? Și, la întoarcere, ne aduci o melodie superbă de-a ta! (…) Superbă, senzațională, sexy și mult mult bun gust, dar și specială și minunata. (…) Oare tatăl tău, pastor penticostal, ce părere are despre aceste postări? (…) Stai bine pe piersicuță”, au fost câteva dintre comentariile fanilor pe contul personal de Instagram al cântăreței.

Lidia Buble a confirmat despărțirea de actorul Harlys Beccera, în luna decembrie a anului trecut. Fosta concurentă de la “Asia Express” a dezvăluit că relația cu artistul cubanez a ajuns la final. După o relație eșuată alături de Răzvan Simion, artista a început o poveste de iubire alături de Harlys Becerra. Recent, ea și actorul cubanez Harlys Becerra au pus capăt relației.Însă, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bune. Cei doi se urmăresc din nou pe Instagram, acesta fiind primul semn spre o posibilă împăcare.

Cei doi au publicat fotografii din vacanță

Mai mult, cei doi au publicat fotografii din vacanta, pe rețelele de socializare, însă nu au arătat cu cine sunt însoțiți.

Lidia Buble a confirmat despărțirea de actorul Harlys Beccera, în luna decembrie a anului trecut. Fosta concurentă de la “Asia Express” a dezvăluit că relația cu artistul cubanez a ajuns la final. După o relație eșuată alături de Răzvan Simion, artista a început o poveste de iubire alături de Harlys Becerra. Recent, ea și actorul cubanez Harlys Becerra au pus capăt relației.
citește și...