Lidia Buble s-a întors de la ”Asia Express” cu probleme de sănătate. ”Încerc să țin sub control”

29.11.2021, 14:33
Lidia Buble s-a întors de la ”Asia Express” cu probleme de sănătate. ”Încerc să țin sub control”
Lidia Buble s-a întors de la ”Asia Express” cu probleme de sănătate. ”Încerc să țin sub control”

Cântăreața Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate după ce s-a întors de la ”Asia Express”, sezonul patru, concurs la care a făcut echipă cu una dintre surorile ei, Estera. ”Încerc să țin sub control” , a declarat Lidia Buble despre problema de sănătate pe care o are.

Lidia Buble a participat la concursul ”Asia Express”, sezonul 4, alături de sora sa, Estera. Cele două au fost cea de-a șaptea echipă care a părăsit competiția. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc duminică, 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

În urma participării la ”Asia Express”, Lidia Buble s-a ales cu o problemă de sănătate. Despre această problemă la coloană a făcut artista declarații în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Lidia Buble s-a întors de la ”Asia Express” cu probleme de sănătate. ”Am căpătat niște probleme de sănătate la coloană”

”M-a surprins cât de multă forță fizică am și faptul că pot să duc sute de kilograme. Drept urmare, în competiție am tras din tot sufletul și cu toate puterile mele ca să nu cedez și să câștigăm, chiar dacă în acest moment am căpătat niște probleme de sănătate la coloană. Însă a meritat orice efort și toată experiența trăită în „Asia Express!””, a spus Lidia Buble.

Artista a explicat că deocamdată nu urmează niciun tratament: ”Momentan nu este cazul, am grijă și încerc să țin sub control problema”.

Lidia Buble a vorbit șți despre kilogramele în plus pe care le-ar fi luat la ”Asia Express”: ”Spre uimirea tuturor, nu m-am îngrășat aproape deloc. Cele două kilograme luate în plus se văd la televizor ca și cum ar fi mult mai multe. Persoanele cu care m-am văzut la întoarcerea din emisiune erau chiar uimite deoarece la televizor arătam într-un fel, iar în realitate eram tot o slăbătură. Acum, acele câteva kilograme în plus le-am dat jos imediat cu ajutorul masajului cu bambus și printr-o alimentație corectă”.

citește și...