Un celebru actor face dezvăluiri picante: “Lidia Buble mi-a făcut avansuri. Cred că familia o reneagă zilnic”

10.12.2021, 19:42

Actorul Marius Manole a răspuns provocării lui Cătălin Măruță, la rubrica sosurilor iuți, unde a ales să facă o dezvăluire despre îndrăgita cântăreață Lidia Buble. “Lidia Buble mi-a făcut avansuri. Cred că familia o reneagă zilnic”, spune actorul.

Invitat la rubrica “Sosurile picante”, din emisiunea lui Cătălin Măruță, actorul Marius Manole a fost provocat să răspundă la o întrebare referiotare la o vedetă din România care i-a făcut avansuri.

Chiar dacă a ezitat să răspundă, Marius Manole a menționat numele Lidiei Buble, fiind pus în fața provocării de a mânca sosul picant.

Marius Manole: “Lidia Buble mi-a făcut avansuri”

“Lidia Buble mi-a făcut avansuri. Dar e asumat, a fost și de partea mea. S-a întâmplat după despărțirea de Răzvan. Am mers departe, până la Victoriei (râde). Da, e dintr-o familie, dar cred că familia o reneagă (râde).”, a spus actorul.

Cătălin Măruță a dorit să afle mai multe detalii și a continuat să afle dacă propunerea s-a concretizat.

„Da, s-a mers departe tare…păi, am mers, cred, până la Victoriei. Unde să mergem mai departe, pe ce bază?”, s-a apărat Marius Manole.

Întrebat ce părere are despre dosarul în care Lidia Buble este acuzată că a mituit oamenii legii și credință familiei, Marius Manole a spus:

Marius Manole: “Cred că familia o reneagă în fiecare zi”

„Ba da, ba da! Și e foarte drăguță, eu mor după ea. Da, vine din familie, dar cred că și-a depășit familia. Cred că familia o reneagă în fiecare zi. Nu, ei sunt mulți frați, care se iubesc foarte tare între ei.”, a replicat Marius Manole.

Artista a fost văzută vineri într-un restaurant de lux din Capitală, cu un cunoscut om de afaceri.

La câteva zile după ce s-ar fi zvonit că Lidia Buble s-a despărțit de Harlys Becerra, artista a fost văzută în compania unui alt bărbat. Potrivit Mediaflux.ro, Horațiu Nicolau și Lidia Buble s-au întâlnit într-un restaurant de lux din Capitală, iar chimia dintre cei doi este vizibilă. Afaceristul a achitat nota de plată, după care au ieșit din restaurant.

citește și...