Cum a fost Marius Manole afectat de pandemie. ”Am intrat într-o depresie groaznică de vreo şase luni şi acum am ieşit din depresie cu pastile”

02.09.2021, 15:32
Cum a fost Marius Manole afectat de pandemie. ”Am intrat într-o depresie groaznică de vreo şase luni şi acum am ieşit din depresie cu pastile”
Cum a fost Marius Manole afectat de pandemie ”Am intrat într-o depresie groaznică de vreo şase luni şi acum am ieşit din depresie cu pastile”

Actorul Marius Manole, în vârstă de 42 de ani, a mărturisit cum a fost afectat de perioada de pandemie de coronavirus care a afec tat țara noastră și întreaga lume. ”Am intrat într-o depresie groaznică de vreo şase luni şi acum am ieşit din depresie cu pastile”, a declarat Marius Manole în cadrul unuu interviu.

Marius Manole a vorbit, într-un interviu pentru Spectacola, despre lupta sa cu depresia.

De asemenea, actorul a explicat și cum l-a afectat pandemia de coronavirus. ”Într-un mod ciudat. Eu am crezut că nu mă afectează pentru că îmi doream o pauză, deoarece lucram foarte mult şi alergam de colo în colo”.

Cum a fost Marius Manole afectat de pandemie. ”Mă lăudam la toată lumea că eu sunt bine, nu am nimic, nu m-a afectat deloc”

Întrebat cum a fost afectat de peruioada de pandemie, Marius Manole a declarat: ”Mă lăudam la toată lumea că eu sunt bine, nu am nimic, nu m-a afectat deloc şi la un moment dat, am intrat în depresie. De prin februarie, am intrat într-o depresie groaznică de vreo şase luni şi acum am ieşit din depresie cu pastile. Nu mi-am dat seama că este atât de rău să nu ai de muncă. De fapt, aveam de muncă, dar este rău când trebuie să stai tu cu tine. Eu nu sunt cel mai mare fan al meu şi a trebuit să stau cu mine mult şi am descoperit lucruri care nu îmi plac deloc. Am descoperit şi singurătatea, am descoperit şi faptul că actoria mi-a mâncat o mare parte din viaţă, am descoperit că viaţa este mai frumoasă decât teatrul, am descoperit că nu ştiu să trăiesc şi că nu ştiu decât la teatru să fac acest lucru, am descoperit că am doar două pisici, că am o casă mare şi degeaba. Toate astea le-am descoperit pentru că eu nu stăteam acasă. Veneam ca la un hotel. Am descoperit aceste lucruri în pandemie”.

”Este foarte trist să fii într-o casă mare, la o masă şi să stai pur şi simplu pe un scaun. Nu-ţi vine să găteşti, nu ai de ce să mânânci, ar trebui să ai o singură farfurie şi o singură lingură şi o furculiţă. Am intrat în depresie şi am ieşit din ea cu pastile. Încerc să rezolv lucrurile astea pentru că nu pot să iau toată viaţa pastile. În perioada asta trebuie să îţi rezolvi problemele pe care le ai. Acum caut să mă îndrăgostesc, să învâţ să trăiesc, să călătoresc, mai ales că mie îmi place să călătoresc. Dacă îmi vine acum să plec, iau maşina şi plec. Înainte îmi făcea bagaje, planuri, puneam la cale. Acum, mi-am dat seama că nu merită. Am 42 de ani, sunt la jumătatea vieţii. Nu mai are rost să îmi fac atâtea planuri. Ne-a şi demonstrat pandemia asta că toate planurile se pot ruina într-o clipă, deci nu are rost. Este doar de trăit cum îţi vine, cum simţi, fără să te mai gândeşti ce o să zică lumea, ce o să zică mama, ce o să zică tata. Sunt prietenii de care trebuie să ai grijă, să te îngrăgosteşti, deoarece nu este nimic mai important decât iubirea pe această lume. Poţi să ai tu maşini, case, meserii, să fii vedeta vedetelor, dacă nu e iubire, nu e nimic”, a mai spus actorul, potrivit adevărul.ro.

citește și...