Lidia Buble: ”Mă frapează felul în care alții cataloghează omul după anumite stereotipuri de tip carton”

12.08.2020, 09:26
Lidia Buble: ”Mă frapează felul în care alții cataloghează omul după anumite stereotipuri de tip carton”
Lidia Buble: ”Mă frapează felul în care alții cataloghează omul după anumite stereotipuri de tip carton”

Cântăreața Lidia Buble a făcut mărturisiri despre viața sa. Printre altele, vedeta a afirmat că este uimită de modul în care sunt catalogați oamenii de cei din jur.

Lidia Buble a acordat un interviu pentru revista Viva. Întrebată dacă are vreu complex, Lidia Buble a răspuns:

”Nu am avut complexe și nici nu voi avea, dar mă frapează felul în care alții cataloghează omul după anumite stereotipuri de tip carton”.

”Este curios cum alții încearcă să intervină nu doar în viața mea, cât și în ceea ce privește aspectul meu fizic. Pe moment, poate fi distractiv dar, dintr-un punct, poate deveni enervant. În această toamnă, voi lansa o piesă care vorbește exact despre acest subiect, despre cât de bine te poți simți în pielea ta, fără să devii obligată să faci ceva din cauza presiunii celor din jur. Sunt convinsă că Tatăl de Sus m-a desenat așa cum trebuie, iar eu mă simt nemaipomenit în pielea mea”, a adăugat artista.

”Sunt criticată pentru toate motivele din lume”

Lidia Buble a menționat care sunt motivele pentru care ea consideră că ar trebui să fie lăudată, dar și criticată.

”Pot să fiu apreciată, nu lăudată, pentru că am o ambiție mult peste medie, pentru că nu îmi este frică de muncă, atunci când știu că rezultatul urmează să fie unul senzațional, dar și pentru că am un suflet care iartă și o vibrație care face bine grupului în care mă desfășor.

Sunt criticată pentru toate motivele din lume, fără a fi însă justificate. Eu mă critic, deseori, pentru că se întâmplă să fiu cam repezită și să iau decizii la supărare, dar și pentru că am prea multă încredere în oameni sau pentru că las părerile altora să mă influențeze”, a mai declarat cântâreața pentru sursa citată.

Ce declarație a făcut despre Răzvan Simion, fostul ei iubit

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.  Răzvan Simion ar fi cel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

Invitată la o emisiune de televiziune, Lidia Buble a făcut declarații despre cel care i-a fost partener de viață până de curând.

”Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că șă-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri.

Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a declarat Lidia Buble.

Artista a mărturisit că cel mai mult a durut-o faptul că a fost judecată pentru despărțirea lui Răzvan Simion de soția sa, Diana Simion.

”Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”, a mai spus vedeta.

citește și...