Lidia Buble, înnebunită după Cătălin Botezatu. ”Eram disperată, dormeam cu poza lui sub pernă”

16.06.2020, 10:55
Lidia Buble, înnebunită după Cătălin Botezatu. ”Eram disperată, dormeam cu poza lui sub pernă”
Lidia Buble, înnebunită după Cătălin Botezatu. ”Eram disperată, dormeam cu poza lui sub pernă”

Pe vremea când nu era cunoscută, Lidia Buble făcuse o pasiune pentru cunoscutul designer Cătălin Botezatu.

Cântăreața Lidia Buble dezvăluia, într-un interviu că ajunsese să doarmă cu poza creatorului de modă Cătălin Botezatu sub pernă. Artista l-a cunoscut pe acesta la lansarea cărții lui, la deva.

”În urmă cu vreo 10 ani eram la Deva; eram o față obișnuită, mergeam la școală, eram la Liceul Sportiv. Am aflat de la colegele mele că în oraș vine Cătălin Botezatu să își lanseze o carte. Când am auzit acest lucru, mi-am zis că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Eram disperată, dormeam cu poza lui sub pernă. Nu știam dacă să merg sau nu la lansare pentru că tatăl meu ne ținea așa puțin din scurt. Știam doar școală, biserica și acasă.

Am reușit să ajung, într-un final, la lansarea cărții lui și țin minte că a ținut un discurs foarte fain. Apoi, la final, toată lumea făcea poze cu el. Eu am rămas ultima, dar nu aveam telefon care să facă și fotografii; el a venit așa drăguț spre mine și m-a întrebat dacă și eu vreau să fac poze cu el, dar i-am spus că nu voi face”, a povestit Lidia Buble, potrivit kfetele.ro.

Cătălin Botezatu i-a spus că e frumoasă

Lidia Buble a dezvăluit că designerul i-a spus că e frumoasă, lucru cu care artista s-a lăudat în toată școala.

”Mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă. Două săptămâni am sunat din trâmbița în toată școala: ”Băi, mi-a zis Cătălin Botezatu ăa sunt frumoasă!”. Îmi aduc aminte că m-a atins pe mâna dreaptă și mi-a zis că eu voi ajunge mare în viața asta. Vorbele alea m-au marcat, eu eram mică, nu aveam niciun plan în acest sens, el nu știa absolut nimic despre mine… Uite că vorbele lui s-au adeverit, am ajuns să fac ceea ce îmi place. Muzica m-a ales pe mine. Cătălin Botezatu este primul om care mi-a spus asta. Când este bun, el simte. Recunosc că îmi place mult, este unul dintre cei mai frumoși bărbați din România”, a mai povestit vedeta.

Lidia Buble și iubitul ei, Răzvan Simion, și-au spus adio după o relație d e cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1. Până acum, Lidia Buble nu a făcut nicio declarație despre separarea de iubit. Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana Simion, din mariajul celor doi rezultând doi copii: Ianca și Tudor.

citește și...