Amănunte despre separarea Lidiei Buble de Răzvan Simion. ”A mai încercat să salveze ceva, dar nu s-a putut”

09.06.2020, 11:00
Amănunte despre separarea Lidiei Buble de Răzvan Simion. ”A mai încercat să salveze ceva, dar nu s-a putut”

Noi amănunte ies la iveală despre destrămarea cuplului Lidia Buble – Răzvan Simion. Artista ar fi încercat să salveze relația cu prezentatorul de televiziune.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație d e cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinaluli de la Antena 1. Până acum, Lidia Buble nu a făcut nicio declarație despre separarea de iubit. Însă, aprtopiați ai cuplului au oferit detalii despre despărțirea celor doi.

Răzvan Simion ar fi cvel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

”Situația asta durează de câteva luni bune. Ea a încercat să mai ascundă, însă, era foarte tristă de fiecare dată, fiindcă el i-a zis că este mai bine să stea singură, ca și când… gata, aici se oprește povestea.

Lidia a mai încercat să salveze ceva, dar nu s-a putut, conștientizează că nu se mai poate face nimic. Vor rămâne probabil doar ”parteneri de afaceri”! Atât”, au declarat apropiați ai cupluli pentru wowbiz.ro.

Potrivit click.ro, Răzvan Simion rămâne în continuare managerul și impresarul Lidiei. La începutul lui 2019, foștii iubiți au deschis o sală de evenimente pe care au numit-o “a doua casă”. Shambala a fost deschisă cu mare fast cu un concert de-al Lidiei, însă de un an, nici solista și nici Răzvan nu au mai menționat această afacere.

Părinții Lidiei nu au vrut să-l cunoască pe Răzvan

Părinții solistei nu l-au cunoscut personal pe Răzvan.

“Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim.

Mi-a spus: ”Băi, fată, nu vreau să îmi aduci o dată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere”.

Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, explica Lidia Buble într-un interviu.

citește și...