Prin ce a trecut Lidia Buble în copilărie. ”Ne-a făcut piure cu bormașina”

09.06.2020, 13:30
Prin ce a trecut Lidia Buble în copilărie. ”Ne-a făcut piure cu bormașina”
Prin ce a trecut Lidia Buble în copilărie. ”Ne-a făcut piure cu bormașina”

Lidia Buble are amintiri care mai de care din copilăria ei. Vedeta vine dintr-o familie cu foarte mulți frați.

Cântăreața Lidia Buble, care s-a separat de Răzvan Simion după cinci ani de relație, mărturisește că perioada copilăriei este cea mai frumoasă pentru ea.

Vedeta și-a amintit cum, la un moment dat, mama sa a pregătit piure cu bormașina, pentru că nu avea ustensilele necesare pentru cantitatea de mâncare pregătită.

”A fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Fiind 11 frați, noi ne-am crescut unii pe ceilalți, mâncam împreună, ne jucam, ne acopeream atunci când făceam boacăne. Îmi aduc aminte că, atunci când ne era foame, mergeam la vecini și luam roșii și le împărțeam între noi. Dar asta pentru că nu voiam să intrăm în casă, ci să stăm afară, la joacă, până târziu. Știam că dacă mergeam să mâncăm, mama ne oprea în casă și nu ne doream, sub niciun chip, să facem asta.
La noi, masa era ca o adevărată poveste de spus și ilustrat.

Atunci când mama ne gătea, pentru că eram multe guri de hrănit, cantitățile de mâncare erau enorme. Totul ia o altă formă, atunci când ai parte de o familie numeroasă. De la mesele pline, mâncarea făcută de mami în cantități industriale, până la joacă. Totul a fost și este la superlativ, este minunat să ai mulți frați și, mai ales, nepoței.

O fază amuzantă a fost atunci când mama ne-a făcut piure cu bormașina, pentru că nu avea ustensilă atât de mare pentru cantitatea gătită. Și acum, când ajung acasă, mama îmi pregătește mâncarea mea preferată, supa cu tăiței”, a povestit Lidia Buble pentru revista Avantaje.

E foarte mândră de familia ei

Lidia Buble afirmă răspicat că familia sa este una ca din povești, iar despre părinții ei explică că trăiesc o poveste de iubire pură.

”Noi suntem o familie unită și de mici am fost învățați să avem această dragoste familială frumoasă. Mami și tati trăiesc o poveste de iubire pură, așa cum rar poți vedea. Ei sunt protectorii, mentorii și cei mai buni profesori, atunci când vine vorba de valorile vieții.

Familia mea este specială, pentru însăși căldura oferită, prin toate sfaturile date, de când suntem mici până ajungem mari și, mai ales, prin spiritul unic și armonios pe care-l trăim în casă.

Noi respectăm fiecare obicei de sărbători, cu mers la colindat, cântat la biserică, gătit în familie, făcut cadouri fiecăruia în parte, vizitat bunicii și rudele… fără falsă modestie, familia mea este una ca din povești!”, a adăugat artista pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...