Lidia Buble, audiată de DIICOT după ce ar fi încercat să mituiască doi polițiști. Ce s-a întâmplat cu artista

10.11.2021, 15:22
Lidia Buble, audiată de DIICOT după ce ar fi încercat să mituiască doi polițiști. Ce s-a întâmplat cu artista

Lidia Buble ar fi fost fost chemată la audieri, fiind deschis un dosar de dare și luare de mită, după ce artista ar fi dat bani unor polițiști care au încercat să o testeze cu aparatul etilotest. Pentru a evita testarea, artista a încercat să mituiască doi agenți de la Brigada Rutieră București, fiind sfătuită de un prieten. Polițiștii ar fi acceptat să ia banii de la vedetă, iar Lidia Buble i-a povestit, ulterior, prietenului său cum a reușit să-i corupă pe oamenii legii. Artista nu știa că telefonul prietenului era, de fapt, monitorizat la solicitarea DIICOT, în contextul unei anchete care privea presupuse infracțiuni asimilate criminalității organizate.

Conform surselor Gandul.ro, Lidia Buble ar fi fost oprită de un echipaj de poliție în timp ce se îndrepta către apartamentul ei din București. Doi agenți de la Brigada Rutieră Bucuresti, un bărbat și o femeie, i-ar fi cerut vedetei să sufle în aparatul etilotest. Însă, artista a cerut sfatul unui prieten, care ar fi învățat-o cum să îi mituiască pe oamenii legii.

Artista i-a convins pe cei doi polițiști să accepte mita, însă aceasta și-a dat seama că nu avea bani la ea. Prin urmare, i-a convins pe agenți să o însoțească până la un bancomat, după ce vedeta a fost însoțită acasă de cei doi, pentru le oferi banii promiși.

Telefonul prietenului era monitorizat de DIICOT

După ce a rezolvat problema cu oamenii legii, artista și-a sunat din nou prietenul ca să-i povestească cu lux de amănunte cum a reușit să îi mituiască pe cei doi agenți.

Procurorii DIICOT au deschis  un dosar de corupție în care sunt vizate fapte de instigare, dare și luare de mită, telefonul bărbatului sunat de Lidia Buble fiind monitorizat.

Săptămâna trecută, procurorii DIICOT  i-au luat la audieri pe cei doi agenți care au primit mita de la Lidia Buble.

Artista ar fi scăpat de acuzații

În ceea ce o privește pe artistă, aceasta ar fi scăpat de acuzații, chiar dacă nu i-a denunțat pe polițiști înainte de comiterea faptei.

 

citește și...