Lidia Buble, dezvăluiri despre viața amoroasă. “Sunt împlinită și fericită”. Cine este bărbatul din viața artistei

04.02.2022, 13:10

Lidia Buble a decis să se confeseze urmăritorilor săi de pe Instagram. Vedeta a fost întrebată într-o sesiune pe InstaStory dacă există un bărbat în viața acesteia care îi face zilele mai frumoase. Solista a oferit un răspuns în stilul caracteristic, subliniind că este fericită, indiferent de situație. ”Sunt fericită, sunt liniștită, sunt împlinită”, a dezvăluit vedeta.

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Este extrem de iubită de oameni, dar se pare că nu îi merge la fel de bine în plan sentimental.

După o relație eșuată alături de Răzvan Simion, artista a început o poveste de iubire alături de Harlys Becerra. Recent, ea și actorul cubanez Harlys Becerra au pus capăt relației. Mai mult, vedeta a fost surprinsă în compania milionarului  Horațiu Nicolau.

Frumoasa blondină a făcut numeroase dezvăluiri pe rețelele de socializare

Ulterior, artista  ar fi plecat în vacanță alături de fostul iubit, Harlys Becerra. Lidia Buble nu a vorbit până acum despre o împăcare intre ea și actor, iar fanii au fost curioși să afle care este adevărul în acest sens.

Artista a fost discretă cu viața personală, de-a lungul timpului, însă fanii i-au cerut vedetei să clarifice dacă există un bărbat în viața ei. Lidia Buble nu a stat pe gânduri și a făcut o serie de dezvăluiri. Un internaut a întrebat-o pe Lidia Buble dacă se află într-o relație. Răspunsul artistei a reușit să îi surprindă pe fani. Lidia Buble a oferit un răspuns incert, iar fanii vedetei sunt mult mai confuzi decât erau înainte de a o întreba.

Lidia Buble, despre viața amoroasă

„Hai să rămână un mister. Trebuie să știi despre mine că sunt fericită, sunt liniștită, sunt împlinită și cred că asta contează. Cu iubit sau fără iubit eu strălucesc, radiez” , a spus Lidia Buble pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

Fanii au fost curioși dacă Lidia și-a pus silicoane, iar răspunsul ei a fost unul surprinzător: „Nu, sunt 100% naturală”. Mai mult, artista a dezvăluit că masajul cu bambus o ajută la remodelarea corporală.

Cei doi au publicat fotografii din vacanță

Recent, au apărut zvonuri cu privire la o posibilă împăcare între Lidia Buble și Harlys Becerra, după ce cei doi artiști au publicat fotografii dintr-o vacantă. Mai mult, cei doi se urmăresc din nou pe Instagram, acesta fiind primul semn spre o posibilă împăcare.

Vedeta a făcut primele declarații despre despărțirea de actorul cubanez și a mărturisit că distanța ar fi fost cea mai mare problemă în relația lor.

”În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a spus Lidia Buble într-o emisiune TV.

 

citește și...