Lidia Buble are probleme de sănătate! Artista a ajuns pe mâinile medicilor: ‘E nevoie de antibiotic pentru durerile alea’

28.01.2021, 12:04
Lidia Buble are probleme de sănătate! Artista a ajuns pe mâinile medicilor: 'E nevoie de antibiotic pentru durerile alea'
Lidia Buble are probleme de sănătate! Artista a ajuns pe mâinile medicilor: 'E nevoie de antibiotic pentru durerile alea'

Lidia Buble nu stă foarte bine la capitolul sănătate. Artista le-a mărturisit fanilor virtuali că se confruntă cu anumite probleme de sănătate.

Lidia Buble a ajuns pe mâinile medicilor la început de an! După ce i-au pus un diagnostic, doctorii i-au recomandat solistei un tratament de urmat pe viitor.

Lidia Buble este în pauză vocală

Interpreta a acuzat dureri puternice în gât și, în prezent, ea se află în pauză vocală. Pe contul personal de Instagram, Lidia Buble le-a dezvăluit prietenilor virtuali ce a pățit.

‘M-am trezit cu o durere de gât. Mă doare și când înghit saliva să beau apă. Este crunt. Ca asta n-am avut niciodată… este atât de puternică. Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă. Să vă traduc ce vrea să spună fata asta aici. E în pauză vocală, face injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea de gât care o supără. Ne auzim peste câteva zile. Vă pup și vă îmbrățișez de nu vă vedeți!’, a transmis artista pe Instagram Stories.

Lidia Buble s-a despărțit de Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în vara lui 2020, după o relație de cinci ani. Recent, solista a făcut declarații neașteptate despre fostul ei iubit, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion.

‘Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste’, a spus Lidia Buble pe Instagram.
citește și...