Lidia Buble pune punctul pe i. ”Ar însemna că eu schimb bărbații ca pe șosete”

21.09.2020, 15:13
Lidia Buble pune punctul pe i. ”Ar însemna că eu schimb bărbații ca pe șosete”
Lidia Buble pune punctul pe i. ”Ar însemna că eu schimb bărbații ca pe șosete”

Lidia Buble a ținut să lămurească lucrurile după ce a fost văzută în compania lui Costi Ioniță.

De curând, Lidia Buble și Costi Ioniță au fost fotografiați în timp ce se plimbau de braț, pe stradă. Imediat au apărut și speculațiile. Cântăreața a ținut să lămurească lucrurile și să spună exact care este relația dintre ea și Costi Ioniță, unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră.

„Eu și Costi avem o piesă împreună și mai avem și alte proiecte muzicale”, a explicat Lidia Buble, potrivit spynews.ro.

„Eu, făcând parte din industria muzicală, mă întâlnesc cu foarte multe persoane, mai ales de sex masculin. Dacă ar fi să apar cu toți în presă, ar însemna că eu schimb bărbații ca pe șosete”, a mai afirmat cântăreața.

Cum arată bărbatul ideal pentu Lidia Buble

Artista a trăit o poveste de dragoste cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Recent, cântăreața a explicat cum arată bărbatul ideal pentru ea.

„Niciodată n-am stat să mă gândesc sau să zic: ”Vreau să fie așa, așa, așa”.  Trebuie să-mi placă pur și simplu, dar trebuie să recunosc că da, îmi plac bărbații foarte smart, bărbații muncitori și bărbații care știu să respecte o femeie”, a spus Lidia Buble

Lidia Buble s-a filmat în cadă

De curând, Lidia Buble s-a filmat în baie și a pus filmulețul pe Instagram. Vedeta le-a dezvăluit fanilor ei că stă cu orele în cadă.

„Doamne ferește! Astăzi cred că am bătut recordul de a sta în cadă. Niciodată nu cred că am stat atât de mult. Am stat 3 ore și jumătate. Trei ore și jumătate în cadă? What a… Nu vreți să știți cum am pielea”, a spus artista, citată de protv.ro.


„Acum, de fapt, eu profit cumva de toată perioada asta, pentru că atunci când eram mică, vă dați seama, 11 copii… deci nu aveai timp să-ți faci cadă, să stai să lenevești acolo. Ne spălam câte doi-trei odată… trebuia să lași apa pentru următorii, pentru că nu ne permiteam să ne lăfăim chiar așa, fiecare cu cada lui”, a adăugat ea.

citește și...