Lidia Buble a furat din supermarket. ”A fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”

09.07.2022, 11:06
Lidia Buble a furat din supermarket. ”A fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”
FOTO / Lidia Buble, ipostază provocatoare la început de an. Incendiară în pat!

Lidia Buble a dezvăluit că a fost nevoită să fure din supermarket pentru că nu mai avea ce mânca. Totul s-a întâmplat când blondina a ajuns în București și avea probleme financiare. ”. ”Am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. A fost printre cele mai grele momente din viaţa mea. Este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine”. 

Vedeta provine dintr-o familie numeroasă, artista având 10 frați. Lidia s-a dorit să aibă o carieră muzicală în Capitală, însă nu își închipuia că problemele financiare o vor copleși. Vedeta a mărturisit că viața din Capitală era mai scumpă decât cea de acasă, iar când a ajuns în București nu avea niciun prieten.

Lidia Buble a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. Vedeta s-a confruntat cu neajunsuri când a ajuns în București. Blondina avea doar „40 de lei în buzunar” și nu avea ce mânca. Înfometată, artista mergea în supermarketuri unde își potolea foamea.

”Am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar”

„Unul dintre cele mai grele momente din viaţa mea a fost exact momentul în care am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar. (…)Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu cea de acasă, de la Deva. Eram efectiv singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni”, a spus Lidia Buble în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Blondina a mărturisit că era înfometată în perioada în care s-a mutat în București, iar ca să își potolească foamea, vedeta mânca biscuiți vărsați. Artista spune că acea perioada a fost una dintre cele mai dificile din viața ei.

”A fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”

„Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău.

Sunt acei biscuiţi vărsaţi, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă, pentru că nu mai aveam bani nici de metrou, nici de RATB. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea”, a spus artista.

citește și...