Lidia Buble a fost „femeie de serviciu”. ”Nimeni nu voia să o agățe pe aia care a lucrat în cimitir”

12.06.2022, 12:36

Lidia Buble nu se simte rușinată să vorbească despre cum și-a câștigat primii bani. Cântăreața a vorbit despre primul ei loc de muncă și a dezvăluit că a lucrat ca femeie de serviciu, dar și că a lucrat la un cimitir, alături de tatăl ei. ”Nimeni nu voia să o agățe pe aia care a lucrat în cimitir… pocăita care a lucrat la cimitir, nu interesam pe nimeni”.

Vedeta a fost invitată la emisiunea „Duet cu Alexandra”, unde a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut în adolescență și cum și-a câștigat primii bani.

Lidia Buble a avut o copilărie grea. Vedeta și-a ajutat familia încă de mică și a început să câștige primii bani, lucrând într-un cimitir, unde primea 1 milion pe zi.

”Primul job a fost în cimitir, cu tata. Primeam 1 milion pe zi”

„La Deva am lucrat cu tata în cimitir, la gropi. Am fost o fire independentă de mică și îmi era rușine să le cer bani alor mei. Am zis că încep să muncesc și fac bănuții mei. Primul job a fost în cimitir, cu tata. Primeam 1 milion pe zi”, a declarat artista în emisiunea online a Alexandrei Ungureanu.

Vedeta mărturisește că faptul că a lucrat la cimitir i-a afectat relațiile la vremea respectivă, pentru că ”nimeni nu voia să o agațe pe aia care a lucrat în cimitir… pocăita care a lucrat la cimitir”.

”Nimeni nu voia să o agățe pe aia care a lucrat în cimitir”

Artista a lucrat ulterior că femeie de serviciu la tipografie, iar apoi s-a angajat tot ca femeie de serviciu la o cafenea. Când a ajuns la Bucuresti, blondina a devenit bona unei familii.

„Am fost femeie de serviciu la tipografie. Eu nu mă duceam cu fetele în oraș, la agățat de băieți, că oricum nu voia nimeni să o agățe pe aia care a lucrat în cimitir… pocăita care a lucrat la cimitir, nu interesam pe nimeni. Apoi am lucrat la o cafenea, tot un fel de femeie de serviciu, apoi am lucrat la solar. Când am venit în București, am fost bonă, apoi ajutor pentru manager de vânzări auto la un brand cunoscut”, a mai adăugat Lidia Buble.

citește și...