Liana Stanciu, dezvăluiri din mariajul cu Miță de la ”Bere Gratis”. Ce îi reproșează soțul

09.11.2020, 15:18
Liana Stanciu, dezvăluiri din mariajul cu Miță de la ”Bere Gratis”. Ce îi reproșează soțul
Liana Stanciu, dezvăluiri din mariajul cu Miță de la ”Bere gratis”. Ce îi reproșează soțul

Vedeta de radio și televiziune Liana Stanciu a făcut dezvăluiri din căsătoria sa cu Miță, de la ”Bere Gratis”.

Liana Stanciu și Mihai Georgescu, alias Miță de la ”Bere Gratis”, formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de 19 ani și au o fetiță. Liana Stanciu a vorbit despre relația cu soțul său într-un interviu pentru okmagazine.ro. Vedeta a dezvăluit ce anume îi reproșează partenerul său de viață.

”Sunt tot timpul într-o cursă contracronometru, iar când ziua de lucru se încheie, uneori e târziu şi pentru un răsfăţ. Cel mai des mi se reproşează că plec să mă culc în plină distracţie sau că sunt obosită”, a declarat Liana Stanciu.

Liana Stanciu, despre discuțiile cu partenerul său de viață

În cadrul aceluiași interviu, Liana Stanciu a explicat cum este viața lângă un artist. De asemenea, ea mai mărturisit că se mai ceartă cu partenerul său de viață.

”E dificil să explicit anumite lucruri, rigori, pe care în afara familiei le aplici zâmbind, când e vorba de ai tăi e foarte greu. Industria muzicală nu mai vrea lucruri rafinate, muzica de astăzi e ca o shaorma, ţi-e foame o consumi şi gata. Sunt perioade grele pentru muzicienii care nu ştiu să facă compromisuri. Da, ne mai certăm, dar niciodată nu s-a pus problema să mergem nici până în Drumul Taberei de unii singuri. (În Drumul Taberei m-am născut eu şi încă locuieşte acolo mama)”, a spus vedeta.

Liana Stanciu a dezcăluit care este, din punctul ei de vedere, secretul unei relații fericite. ”Nu există reţete, doar iubire şi un strop de înţelepciune. Dacă înţelegi că relaţia pe care o ai cu omul de lângă ţine este cea care te completează şi dacă în celălalt te regăseşţi pe ţine, e simplu. Da, mai strigăm câteodată, dar ne sancţionează Teodora, avem un borcan în care punem bani pentru orice ton ridicat sau pentru orice cuvânt vulgar… Încă nu e plin”, a încheiat Liana Stanciu.

citește și...