FOTO & VIDEO / Cum și-a făcut apariția Iulia Albu la metroul din Drumul Taberei. I-a lăsat mască pe fanii ei!

18.09.2020, 15:21
FOTO & VIDEO / Cum și-a făcut apariția Iulia Albu la metroul din Drumul Taberei. I-a lăsat mască pe fanii ei!
FOTO / Cum și-a făcut apariția Iulia Albu la metroul din Drumul Taberei. I-a lăsat mască pe fanii ei!

Iulia Albu a făcut prima sa călătorie cu metroul din Drumul Taberei. Ținuta purtată de fashion-editor i-a șocat pe fanii săi din mediul online.

Iulia Albu a mers în prima sa călătorie cu metroul pe magistrala 5 Drumul Taberei, care a fost inaugurată zilele trecute.

Ținuta aleasă de Iulia Albu pentru călătoria cu metroul a uimit pe toată lumea. Aceasta a purtat o haină din blană și căciulă de astrahan. Vedeta nu a uitat de masca de protecție, obligatorie în spațiile închise și în mijloacele de transport în comun.

În plus, a avut cu ea o jucărie, rățoiul Donald, foarte la modă în anii de dinainte de Revoluția din 1989.

Prin ținuta sa, pare că Iulia Albu a vrut să amintească de epoca comunistă, perioadă în care a fost fost inaugurate celelalte magistrale de metrou.

 

View this post on Instagram

 

Swipe pentru video. Donald a așteptat toată viața lui acest moment. ?

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

Apariția Iuliei Albu la metroul din Drumul Taberei a fost intens comentată de internauți.

”Am murit”, ”Ești de Doamne ferește!”, ”S-a trezit Ceaușescu”, ”Nu ți-e frig?”. ”Frig rău azi”, ”Am și eu un Donald ca al tău. Tocmai mi-ai adus aminte de copilărie și de jucăriile de la Arădeanca”, ”Îmi place căciula de astrahan”, ”Wow”, ”Donald ăla e bestial, ce copilărie frumoasă am avut în compania lui”, ”Tare. Mai urcă cineva în metrou?”, ”Exact rățoiul ăla l-am avut când eram mic”, ”Stilul Ceauşescu, zău că parca te- ai inspirat de la ei, ultimul lor outfit))”, ”Ești specială”, ”Cred că nimeni nu te-a recunoscut… ești foarte tare”, au fost comentariile internauților.

Imaginile cu Iulia Albu la metroul din Drumul Taberei au adunat mii de like-uri în numai o oră.

Magistrala 5, inaugurată la 15 septembrie

Magistrala de metrou Drumul Taberei – Eroilor a fost inaugurată în data de 15 septembrie 2020, cu cinci ani întârziere față de termenul stabilit.

Inaugurarea oficială a avut loc în prezența președintelui Klaus Iohannis și a premierului Ludovic Orban.

„Această linie risca să devină un fel de legendă, o legendă a amânărilor, dar iată că a venit un guvern hotărât, care a dorit să dovedească că și astfel de lucruri pot fi inaugurate cu succes”, a declarat președintele României, Klaus Iohannis, la inaugurare.

 

citește și...