Care este secretul relației dintre Andreea Marin și iubitul ei. Fosta ”zână a Surprizelor” a făcut mărturisiri

20.07.2020, 10:04
Care este secretul relației dintre Andreea Marin și iubitul ei. Fosta ”zână a Surprizelor” a făcut mărturisiri
Care este secretul relației dintre Andreea Marin și iubitul ei. Fosta ”zână a Surprizelor” a făcut mărturisiri

Andreea Marin a făcut mărturisiri despre relația ei cu actuialul său partener, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin trăiește, în prezent, o poveste de dragoste cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Vedeta de televiziune este mama unei fetițe, Violeta, pe care o are din căsnicia cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, fosta zână a Surprizelor a vorbit despre relația pe care o are cu actualul său parten er.

Întrebată ce o ține alături de Adrian Brâncoveanu, care care are o relație de patru ani, Andreea Marin a răspuns:

”Înţelegerea şi chimia dintre noi, omenia, bunătatea şi dragostea”.

Vedeta a dezvăluit și cum se înțelege fiica ei, Violeta, cu Adrian Brâncoveanu.

”Bineînţeles, sunt cei mai buni prieteni. Şi asta mă bucură nespus. E foarte important pentru mine, ca mamă”, a spus aceasta.

Cum se menține Andreea Marin în formă

Vedeta de televiziune a explicat și la ce tratamente recurge și care este regimul ei pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună. Aceasta a afirmat că nu își dorește să recurgă la intervențiile estetice.

”Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operaţii estetice, de aceea caut soluţii non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât şi de corp”, a spus aceasta.

”De câţiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun şi cina, aceasta din urmă să nu fie la o oră târzie. Mă bazez pe salate îmbogăţite cu seminţe şi condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunţite.

Cât mai puţin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunţat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc peşte şi fructe de mare. Ceaiurile şi compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre”, a completat Andreea Marin.

citește și...