Liana Stanciu, dezvăluiri din mariajul cu Miță de la ”Bere Gratis”. ”Ne enervăm pe rând și suntem sinceri”

08.08.2022, 14:33
Liana Stanciu, dezvăluiri din mariajul cu Miță de la ”Bere Gratis”. ”Ne enervăm pe rând și suntem sinceri”
Liana Stanciu, dezvăluiri din mariajul cu Miță de la ”Bere Gratis”

Vedeta de radio și televiziune Liana Stanciu, în vârstă de 51 de ani, a făcut dezvăluiri din căsătoria sa cu Miță, de la ”Bere Gratis”. Aceasta a mărturisit cum se înțelege cu partenerul său de viață, Mihai Georgescu, în vârstă de 42 de ani. ”Ne respectăm și ne iubim, ne enervăm pe rând și suntem sinceri, tot timpul”, a spus Liana Stanciu.

Liana Stanciu și Mihai Georgescu, alias Miță de la ”Bere Gratis”, formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de două decenii și au o fată, Teodora.

Despre căsnicia sa cu Mihai Geogescu a făcut Liana Stanciu declarații în cadul unui interviu pentru revista Viva.

Liana Stanciu, dezvăluiri din mariajul cu Miță de la ”Bere Gratis”. ”Nu știm și nici nu vrem să învățăm să mințim”

”Eu și Mihai suntem împreună de peste 20 de ani, ne respectăm și ne iubim, ne enervăm pe rând și suntem sinceri, tot timpul. Nu știm și nici nu vrem să învățăm să mințim. (…) La noi e simplu, suntem oameni de scenă și ecran până când am intrat în curte, de acolo suntem noi și atât. Viața cu un artist este cumva în contratimp, dar frumoasă. Eu lucrez de luni până vineri, iar el pleca la concerte în weekend. În rest, bine”, a mărturisit Liana Stanciu pentu sursa mai sus-menționată.

Vedeta și-a amintit și de nunta sa cu Mihai Georrgescu și a scos la iveală un detaliu mai puțin cunoscut: ”Ne-am căsătorit în 2005 fără prea mult tam-tam, s-a furat mireasa și când s-a întors la petrecere era concert Bere Gratis și o altă mireasă în public. Ce distracție a fost, am crezut că m-a înlocuit deja”.

citește și...