Cum au fost ultimii doi ani pentru Liana Stanciu și soțul său. ”Pentru Mihai a fost foarte greu, mai ales în primele şase luni”

17.05.2022, 16:18
Cum au fost ultimii doi ani pentru Liana Stanciu și soțul său. ”Pentru Mihai a fost foarte greu, mai ales în primele şase luni”
Cum au fost ultimii doi ani pentru Liana Stanciu și soțul său. ”Pentru Mihai a fost foarte greu, mai ales în primele şase luni”

Vedeta de radio și televiziune Liana Stanciu, în vârrstă de 50 de ani, a făcut dezvăluiri din căsătoria sa cu Miță, de la ”Bere Gratis”. Aceasta a afirmat că pentru partenerul său de viață, Mihai Georgescu, în vârstă de 42 de ani, primele luni au fost grele. ”Pentru Mihai a fost foarte greu, mai ales în primele şase luni”, a explicat Liana Stanciu.

Liana Stanciu și Mihai Georgescu, alias Miță de la ”Bere Gratis”, formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de peste 19 ani și au o fată, Teodora.

Vederta de radio și televiziune a explicat, în cadrrul unui interrviu pentru okmagazine.ro, cum au fost ultimii doi ani, marcați de pandemia de coronavirus, pentru ea și familia sa. Liana Stanciu a afirmat că primele luni din ultimii doi ani au fost mai dificile pentru soțul său.

Cum au fost ultimii doi ani pentru Liana Stanciu și soțul său. ”Teama era să nu aduc Covid acasă, de pe unde umblam”

”Pentru Mihai a fost foarte greu, mai ales în primele şase luni. O vreme, n-a putut nici să predea la şcoala lui de canto, VocaSchool… A avut câteva luni în care, realmente, n-a făcut decât să stea cu căştile pe urechi în mansardă, cu pianul şi să compună. A învăţat să cânte foarte bine la chitară, ceea ce nu ştia prea bine înainte de asta… Mie, una, perioada nu mi s-a părut a fi atât de grea, pentru că m-am dus tot timpul la radio. Teama era să nu aduc Covid acasă, de pe unde umblam”, a declarat Liana Stanciu.


Vedeta a explicat și cum a fost perioada respectivă pentru fiica sa, Teodora, dar și cum este relația cu aceasta: ”Pentru ea a fost relaxant o perioadă, pentru că venea după examenul de evaluare naţională şi avea nevoie de odihnă. După care a venit vacanţa de clasa a IX-a… Ne certăm, ne împăcăm, ne iubim, ne certăm iar, ne strigăm: „Nu te mai suport!“, „Ba eu!“, după care ne luăm în braţe: „Am greşit! Am spus o prostie!“, „Şi eu! Te iubesc!“, „Şi eu! Pa!“. Teodora e mare acum şi are propriile-i păreri. Citeşte, se informează, e într-o gaşcă de copii care cred că România trebuie schimbată din interior. Face engleză la nivel de excelenţă, la 16 ani dă nivelul Advanced. Mai face şi spaniolă, şi un pic de franceză. Probabil că o să meargă pe limbi străine, ca mine, eu fiind de principiul că orice meserie de pe lumea asta ai face, te ajută imens să ştii şi limbi străine”.

citește și...