Leonard Miron a venit cu iubitul spaniol în România. L-a prezentat familiei de la Pitești. ‘Am primit bucurie, stabilitate, fericire de la omul ăsta’

20.02.2021, 12:26
Leonard Miron a venit cu iubitul spaniol în România. L-a prezentat familiei de la Pitești. 'Am primit bucurie, stabilitate, fericire de la omul ăsta'
Leonard Miron a venit cu iubitul spaniol în România. L-a prezentat familiei de la Pitești. 'Am primit bucurie, stabilitate, fericire de la omul ăsta'

De aproape 20 de ani, Leonard Miron trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Miguel, iubitul spaniol. Cei doi locuiesc în Marea Britanie, iar de curând au decis să vină în România, țara natală a lui Leonard Miron. 

Fostul prezentator de la TVR a fost prima vedetă din showbiz care a recunoscut că are o altă orientare sexuală. La vremea respectivă, părinții lui Leonard nu au fost de acord, însă între timp, apele s-au mai liniștit. Înainte de a muri, mama lui Leonard Miron a acceptat relația fiului său cu Miguel.

Leonard Miron și-a adus iubitul pentru prima dată în România

În plină pandemie de coronavirus, Leonard și iubitul lui, Miguel, au decis să vină în România. Cei doi au petrecut o săptămână la Pitești, orașul natal al fostului prezentator tv.
‘A trebuit să vin trei saptămâni în România, la Pitești. Miguel e mare fan al României, e îndrăgostit de România, de mâncarea românească și a zis: «hai să mergem». Ne-am cumpărat bilete și am venit. Azi ne-am întors de la Pitești, unde am stat o săptămână. După 20 de ani este o relație de respect și de bine. Eu nu mă simt bine dacă nu e Miguel lângă mine. Le doresc tuturor să aibă 50 la sută din fericirea pe care o am eu. Am primit bucurie, stabilitate, fericire de la omul ăsta’, a declarat Leonard Miron, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Leonard Miron a mai povestit că partenerul său, Miguel, se trage dintr-o familie nobilă.

„Mătușa lui Miguel, Dumnezeu s-o ierte, purta acest titlu și așa a primit el titlul, pentru că mătușa respectivă nu a avut copii. Până ne căsătorim, oficial eu nu pot să păstrez titlul. Trebuie să urgentăm căsătoria. Nu este așa, cu servitori, într-adevăr au o casă mare, au angajați, care lucrează în grădină, cineva care sevește, dar cu asigurări sociale. Miguel, chiar dacă e duce, el tot muncește, predă la două universități în Anglia”, a mai spus fostul prezentator tv.

Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer

În vara anului 2018, Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer de pancreas. Acesta explica cum a fost diagnosticat cu cumplita boală.

”În luna august, am fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Foarte puţini au ştiut, şi Miguel (n.r. partenerul lui de viață) a aflat destul de târziu şi atunci am decis cu el că este un lucru personal şi că este mai bine, din superstiţie sau din felul în care este el educat, că e mai bine să rămână între noi’, explica fostul prezentator într-un interviu.

‘Norocul a fost că poziţia tumorii a fost favorabilă, dimensiunea era extraordinar de mică. Eu am depistat-o întâmplător, pentru că mă îngrăşam foarte mult, mă îngraş fără să mănânc foarte mult şi atunci am făcut nişte teste’, adăuga el.

citește și...