Declarația lui Leonard Miron după ce a ajuns pe patul de spital. ”Dar cine mai crede toate prostiile doctorilor?”

12.06.2020, 11:09
Declarația lui Leonard Miron după ce a ajuns pe patul de spital. ”Dar cine mai crede toate prostiile doctorilor?”

Fostul prezentator de televiziune Leonard Miron a explicat ce s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, când a ajuns pe patul de spital.

Zilele acestea, Leonard Miron, care este stabilit în Anglia, și-a speriat fanii după ce a postat în mediul online mai multe fotografii în care apărea pe patul de spital.

La Antena Stars, Leonard Miron a explicat că a fost vorba de două episoade de angină și o suspiciune de preinfarct. Fostul prezentator a spus, glumind, că a vrut să testeze viteza de răspuns a serviciului medical din Marea Britanie.

„Acum câteva zile, ca un cetățean responsabil, m-am hotărât să testez viteza de răspuns a serviciului medical din Marea Britanie și de aceea am apelat la ambulanță. Au fost excelenți! Primul răspuns a venit la 4 minute, ambulanța a ajuns la 6 minute-7, absolut senzațional. Apoi, m-am dus la spital.

Dacă e să te iei după doctor, se pare că au fost două episoade de angină un pic cam ciudată, apropiate și o suspiciune de preinfarct. Dar cine mai crede toate prostiile doctorilor? Eu am vrut să testez cât de repede răspunde serviciul de ambulanță din Marea Britanie!”, a declarat Leonard Miron, potrivit spynews.ro.

A fost diagnosticat cu cancer în trecut

În vara anului 2018, Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer de pancreas. Acesta explica cum a fost diagnosticat cu cumplita boală.

”În luna august, am fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Foarte puţini au ştiut, şi Miguel (n.r. partenerul lui de viață) a aflat destul de târziu şi atunci am decis cu el că este un lucru personal şi că este mai bine, din superstiţie sau din felul în care este el educat, că e mai bine să rămână între noi”, explica fostul prezentator într-un interviu.

„Norocul a fost că poziţia tumorii a fost favorabilă, dimensiunea era extraordinar de mică. Eu am depistat-o întâmplător, pentru că mă îngrăşam foarte mult, mă îngraş fără să mănânc foarte mult şi atunci am făcut nişte teste”, adăuga el.

Leonard Miron a apelat la ajutorul unui psihilog pentru a depăși momentele dificile.

”Primul lucru pe care noi am decis să-l facem a fost să încep să lucrez cu un psiholog, pentru că evident că eu am căzut foarte mult. Cel mai bun medicament care luptă împotriva bolii ăsteia este creierul tău şi puterea ta de a lucra cu el”, dezvăluia el.

 

citește și...