Cu ce greutăți se confruntă Leonard Miron, după ce s-a vindecat de cancer. ‘Am apelat la ajutor specializat’

24.12.2020, 22:23
Cu ce greutăți se confruntă Leonard Miron, după ce s-a vindecat de cancer. 'Am apelat la ajutor specializat'
Cu ce greutăți se confruntă Leonard Miron, după ce s-a vindecat de cancer. 'Am apelat la ajutor specializat'

În urmă cu doi ani, Leonard Miron a fost dărâmat la aflarea veștii să suferă de cancer la pancreas. De atunci, fostul prezentator TVR a dorit să facă anumite schimbări în viața lui. 

Deși a trecut prin momente dificile după ce a aflat că are cancer, Leonard Miron a reușit să depășească toate greutățile din viața lui.

Totuși, el a fost pus la zid mai mult după ce a recunoscut public că are o altă orientare sexuală, fiind marginalizat de toți oamenii apropiați.

Leonard Miron s-a confruntat cu depresia

Leonard Miron a oferit un interviu pentru emisiunea ‘Showbiz Report’, de la Antena Stars, unde a detaliat că a suferit de o depresie cruntă, după ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Singurul care l-a susținut a fost iubitul lui actual, Miguel.

‘Depresia nu este un lucru cu care să glumești, mai ales când o ai. Eu am trecut prin momente în care nu îmi dădeam seama că sunt deprimat. Am apelat la ajutor specializat. A trebuit să am pe cineva care să mă tragă de mânecă să îmi spună că unele lucruri pe car ele fac, sau nu le mai fac, nu sunt ok. Depresia este un lucru extrem de serios și fiecare dintre noi trebuie să fim atenți la acest lucru. A fost un moment greu când am aflat că sunt bolnav.

Ne completăm foarte mult unul pe celălalt. El este cel care mă calmează. Nu mă mai supăr acum, pentru că sunt de părere că nu trebuie să fiu judecat de cei care nu își respectă femeile și care divorțează de 3-4 ori. Nu mă pune pe mine la colț pentru alegerile mele personale, câte vreme viața ta e făcută praf”, a declarat Leonard Miron, la ‘Showbiz Report’.

A fost diagnosticat cu cancer

În vara anului 2018, Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer de pancreas. Acesta explica cum a fost diagnosticat cu cumplita boală.

”În luna august, am fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Foarte puţini au ştiut, şi Miguel (n.r. partenerul lui de viață) a aflat destul de târziu şi atunci am decis cu el că este un lucru personal şi că este mai bine, din superstiţie sau din felul în care este el educat, că e mai bine să rămână între noi’, explica fostul prezentator într-un interviu.

‘Norocul a fost că poziţia tumorii a fost favorabilă, dimensiunea era extraordinar de mică. Eu am depistat-o întâmplător, pentru că mă îngrăşam foarte mult, mă îngraş fără să mănânc foarte mult şi atunci am făcut nişte teste’, adăuga el.

citește și...