Leonard Miron a atacat-o pe Margherita de la Clejani, după ce s-a urcat pe Crucea Monumentului Eroilor Revoluției: „Nu, nu a arestat-o nimeni!”

07.07.2020, 18:07
Leonard Miron a atacat-o pe Margherita de la Clejani, după ce s-a urcat pe Crucea Monumentului Eroilor Revoluției: „Nu, nu a arestat-o nimeni!”

Un nou scandal uriaș cu Margherita de la Clejani! După ce a provocat un accident rutier, tânăra este acum iar în centrul atenției. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a făcut un gest necugetat care a atras numai reacții negative.

Margherita de la Clejani s-a fotografiat în timp ce stătea urcată pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției, din Capitală. Imaginea respectivă a provocat o adevărată isterie în rândul comunității creștin-ortodoxe, iar fanii au pus-o la zid.

A fost criticată pe internet

După ce și-a dat seama ce greșeală a făcut, Margherita a șters fotografia. Printre cei care au criticat-o pe tânără s-a numărat și Leonard Miron. Fostul prezentator tv a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare.

‘Margherita de la Clejani urcata pe Crucea Monumentului Eroilor Revolutiei. Nu, poate n-ati inteles: Margherita de la Clejani s-a pozat pe Crucea Monumentului EROILOR REVOLUTIEI. Si NU, NU a arestat-o nimeni. Asta e respectul nostru pentru cei care au murit ca sa avem noi libertatea sa-i ascultam asteia manelele’, a fost mesajul lui Leonard Miron la adresa Margheritei de la Clejani.

A provocat un accident de mașină

În urmă cu mai bine de o lună, Margherita de la Clejani a provocat un accident rutier în Capitală. Se pare că aceasta se afla sub influenţa substanţelor interzise, însă părinții ei au negat că ar fi vorba de droguri. În plus, ea s-a ales cu dosar penal.

A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri. Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediaţi toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinţii mei care suferă pentru copilul lor. Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină’, se apăra Margherita de la Clejani.

citește și...